Οπότε το συμπέρασμα είναι παίρνω δίσκους απο Μ3 τους βάζω πάνω και βλέπω αν κάθονται τροχίζοντας λίγο το τακάκι.Θα χωρέσουν όμως στις βάσεις του 330 ή θα βρίσκουν στα πλαινά????
Printable View
Οπότε το συμπέρασμα είναι παίρνω δίσκους απο Μ3 τους βάζω πάνω και βλέπω αν κάθονται τροχίζοντας λίγο το τακάκι.Θα χωρέσουν όμως στις βάσεις του 330 ή θα βρίσκουν στα πλαινά????
Και καθε φορα που θα θες τακακια θα κανεις αυτη την δουλεια?Λεω εγω!Αφου εισαι μια χαρα με τους υπαρχον γιατι καθεσε και τυραννιεσε?
καλύτερα να πάρεις τριπιτούς για να μην μπλέξεις.
δεν ξέρω αν πατάει καλά η δαγκάνα σου μετά στο δίσκο του m3 επειδή είναι 28 άρα πάχος.
(και μην μπείς στην διαδικασία να τους τριπίσεις μετά απο λίγο καιρό θα στραβώσουν)
εμένα μου άντεξαν 2 μήνες μόνο!!!!!
με την ευκαιρία θα πάρω αυτούς που είναι σαν τους performance..
καλούς τους βλέπω και καλή τιμή!!!!! θέλω τι γνώμη σας..
https://viewitem.eim.ebay.gr/BMW-3-S...399575711/item
ποιός τους φέρνει τους zimmerman έχω ακόυσει καλά λόγια.. η κανα λινκ να δώ.
325Χ25 είναι εμένα..
manos///3 Όταν λες ανοχή μπορείς μήπως να τεκμηριώσεις την απάντηση...Με έχει προβληματίσει πολύ αυτή η μετατροπή γι'αυτο ίσως και να έχω κουράσει...
Τάκη γιατί να μην πατάει καλά η δαγκάνα στο δίσκο αφού λογικά θα κάνει διαδρομή -3 χιλιοστά άρα θα έχει να δώσει ακόμη πολύ πίεση μέχρι να τερματίσει.Όσο για τρυπητούς καλύτερα να πάμε και οι δύο στη λύση κάποιου GALFER ή ΒREMBO είναι το απόλυτο αισθητικό αποτέλεσμα.
Aπάντηση κανείς!!!!!!!! :)