:clap::clap::clap::clap:
Λευτερη να ζησετε φιλε!! Ελαμπες και φαινοταν η χαρα σου, κουκλα η Ελενη, ο παπας δε ολα τα λεφτα χαχαχαχ!!
Να ζησετε, καλους απογονους και παντα χαμογελα στο σπιτι σας :thumbsup::thumbsup:
Printable View
:clap::clap::clap::clap:
Λευτερη να ζησετε φιλε!! Ελαμπες και φαινοταν η χαρα σου, κουκλα η Ελενη, ο παπας δε ολα τα λεφτα χαχαχαχ!!
Να ζησετε, καλους απογονους και παντα χαμογελα στο σπιτι σας :thumbsup::thumbsup:
Λευτέρη να ζήσετε φίλε πάντα ευτυχισμένοι (αφού το έκανες το λάθος, καλώς ήρθες στο κλαμπ)
Καλούς απογόνους και πάντα ευτυχία!
Να ζησετε Λευτερακη!!!
Αγαπη και υγεια να γεμιζουν το σπιτι σας
Με το καλο και με ενα αγγελουδι στην αγγαλια σας συ-ντο-μα!!!!
Να ειστε καλα Λευτερακη,πολυ χαρηκα ρε αγορινα!!!
Τόσο καιρό μετρούσαμε αντίστροφα κ δεν έχανα ευκαιρία να σε προειδοποιώ https://www.smiley-lol.com/smiley/ex...prisonnier.gif
τώρα που το έφαγες, εύχομαι ότι καλύτερο στα χρόνια που θα έρθουν, με πολύ υπομονή κ κατανόηση κ από τους δύο https://www.smiley-lol.com/smiley/ex...electrique.gif
λευτερακο ολα τα καλα του αβρααμ και του ισαακ στο καινουριο ξεκινημα της ζωης σου
παντα με υγεια thumb
Nα ζήσετε Λευτέρη και σύντομα ήχοι από κουτσούβελα να γεμίζουν το
σπιτικό σας:thumbsup:
Να ζήσετε ευτυχισμένοι ! :original:
Φίλε Λευτέρη, join the club !!!
Να ζήσετε ευτυχισμένοι και να κάνετε την οικογένεια σας, όσο μεγάλη θέλετε.
Να μεταφέρεις τις ευχές και στην πολύ συμπαθή γυναίκα σου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
να σας ευχαριστησω ολους για τις θερμες ευχες! ευχομαι ολοι να σας να ζησετε τετοιες ευτυχισμενες στιγμες( για τους ελευθερους) και οσοι το εχετε βιωσει , απλα να ζησετε πολλα χρονια οικογενειακης γαληνης! ηταν η στιγμη για μενα, να προχωρησω παρεα με τον καταλληλο ΑΝΘΡΩΠΟ, την Ελενη...στο επομενο βημα, την δημιουργια οικογενειας....και ειμαι τυχερος που θα την εχω στο πλαι μου! ενα μεγαλο ευχαριστω για την πρωτοβουλια στον Πανο και υποσχομαι φωτογραφικο υλικο, μιας και το γαμπριατικο οχημα ,ηταν η λατρεμενη μου Ζετα...
Ότι καλλίτερο σας εύχομαι.
Να είστε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι.
Και σύντομα τριπλοί !!!