psixiatrika epeigonta
Printable View
psixiatrika epeigonta
Δε πρόκειται για κανένα μπάντ ας μάδα φάκατου. Απλά είναι τύφλα. Προσέξτε που του λείπουν και αρκετά δοντάκια.
Τις καλές εποχές στο αμέρικα πριν 20 περίπου χρόνια, υπηρέτησα 8 μήνες στους guardian angels και κάναμε περιπολίες downtown Seattle. Η εθελοντική μας υπηρεσία είχε σκοπό τη προστασία αθώων πολιτών που τύχαινε να βρεθούν τη λάθος ώρα στο λάθος μέρος. Οι περισσότεροι από δαύτους ήταν κλεφτρόνια και ελάχιστοι είχαν έστω σουγιά. Μία όμως άτυχη στιγμή χάσαμε ένα δικό μας παλικάρι από μαχαιριά στο νεφρό όταν έμεινε αβοήθητος για λίγα δευτερόλεπτα από τους υπόλοιπους. Ήταν τότε που αποχώρησα.
Γι αυτό μη λέτε μεγάλα λόγια. Είναι κορώνα γράμματα τέτοιες περιπτώσεις. Εύχομαι να μη τύχει σε κανένα, γιατί όπως είπα και στην αρχή τα πράματα έχουν αγριέψει επικίνδυνα και στη χώρα μας.
Πάντως πριν λίγο καιρό, εβδομηντάχρονος άδειασε τον πυροσβεστήρα του καταστήματος του πάνω σε επίδοξο ληστή, κατόπιν άρπαξε να του πάρει το μαχαίρι και παλεύοντας τον τραυμάτησε στα πλευρά. Έφαγε ο φουκαράς 5,5 χρόνια και το κλεφτρόνι μόνο 2 μήνες.
Ε....σαν χώρα είμαστε....άστο καλύτερα.
τι να τον κάνεις τώρα αυτό τον βλάκα. εγώ απορώ με τόσο κόσμο που δεν κατέβηκε κάποιος
να βοηθήσει την κακόμοιρη γυναίκα...πραγματικά αν συνέβαινε σε μένα, μπορεί να μην έκανα
τίπτ, μπορεί και να τον πατούσα. αν όμως συνέβαινε σε μια γυναίκα και είμουν μπροστά, θα τον
είχα κάνει ένα με το τσιμέντο και θα του έχωνα το λοστάρι τον κώλο να του γαργαλάει το
λαρύγγι τον βλάκα τον θρασύδειλο...μαλακισμένα που παίρνουν ότι βρούν μπροστά τους και
δεν ξέρουν τι τους γίνεται. άει σηχτίρ
Τι θα εκανα
Ενστικτο... θα τον παταγα, και μετα...... ταεκ βο ντο
Παντως μου κανει εντυπωση που ολοι εβλεπαν και αφου δεν κατεβηκε καποιος τουλαχιστον να ανοιγε τον δρομο στη γυναικας να εφευγε
Παντως εκνευριστηκα
Όσοι πάσχετε απο καρδιά μην το διαβάσετε :th_Laie_67-1:
Λοιπόν θα τον άφηνα να τελειώσει, θα έπιανα κάτω απο το κάθισμα την μία αλυσίδα και θα την έδενα στο χέρι, θα έβγαινα έξω και θα τον άρχιζα με την αλυσίδα μέχρι να μην μπορεί να κρατήσει το στόμα του σούπα!
Μετά θα του έριχνα μπουκέτο να ξαπλώσει κάτω και θα του έσπαγα τα πόδια στην κυριολεξία και μετά με φόρα μια, δυο, τρείς, τέσσερις κλωτσιές στην οικογένεια....
Και μετά θα του έλεγα: now who are the moth@fucκ@?
Πιστεύω οτι θα ήταν αρκετό μωρέ μην φτάσουμε στα άκρα :th_Laie_67-1:
Εχω ενα μασιφ πλαστικο στυλιαρι 92 ποντων μεσα στ'αμαξι μου για κατι τετοιους...Πριν 2 χρονια περιπου,τυπακος με Corolla περασε κοκκινο φαναρι στεγνα,αποφυγαμε οριακα τη συγκρουση κι αντι να ζητησει και συγνωμη βγηκε εξω βριζοντας μου το σοι!!Οταν τον εβρισα κι εγω εβγαλε μια ''πεταλουδα'' και κινηθηκε επιθετικα προς το μερος μου λεγοντας:''εισαι μαγκας ρεεε??''.....Τοτε πηρα κι εγω το στυλιαρι και του'πα:ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΩΡΑ!Αρχισε να τρεχει με τα ποδια,πανικοβλητος μες στη Λ.Σπατων τη στιγμη που του τσακιζα πορτα και μπροστινο φτερο!Μετα εφυγα ηρεμος....
Υ.Γ. Λακαμά αν διαβαζεις τωρα ξερεις ποιος ειμαι,ελα να τις φας κι εσυ! :)
Crystal meth all the way ο τύπος.
Και σε τέτοιες καταστάσεις που ο άλλος είναι με ουσίες ΑΠΛΑ δεν καταλαβαίνει ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟΙ και να τον βαράνε.
Τέτοιες καταστάσεις δεν είναι μακρυά από την Ελλάδα όπως ανέφερε κάποιος φίλος πιο πάνω.
Το θέμα είναι ότι στο ελλάντα είμαστε τόσο πίσω που πρέπει να γίνουν σε εμάς για να καταλάβουμε τι συμβαίνει και να κατεβούμε από το συννεφάκι μας. (το οποίο συννεφάκι ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε και είναι απλό αποκύημα της ματαιοδοξίας μας, ούτε καν της φαντασίας μας)