Να προσθέσω εδώ ότι το '98 η 3η γενιά του GT, δηλαδή πριν 13 ολόκληρα χρόνια, έκανε το πρώτο βήμα σε αυτό που σήμερα τείνει να καθιερωθεί ως σήμα κατατεθέν κάθε σπορ κατασκευής......η βαμμένη σε σκούρα απόχρωση ζάντα.
Printable View
Να προσθέσω εδώ ότι το '98 η 3η γενιά του GT, δηλαδή πριν 13 ολόκληρα χρόνια, έκανε το πρώτο βήμα σε αυτό που σήμερα τείνει να καθιερωθεί ως σήμα κατατεθέν κάθε σπορ κατασκευής......η βαμμένη σε σκούρα απόχρωση ζάντα.
σωστοτατος !
ηταν και 15αρα αυτη Κωστη?
όταν πείρα το δικό μου απο την αντιπροσωπεία, ήταν μαύρο με μαύρη ζάντα...όταν το είδα,
δεν μου άρεσε αλλά λόγο της ανυπομονυσίας, το πείρα και έφυγα σαν τον τρελό...ειδικά
θυμάμαι τα λόγια του πολιτή, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΡΩΣΙΜΟ...μέσα σε 2 ώρες, το αμάξι είχε πιάσει
τελική, είχαν σπαστεί όλες του οι ταχύτητες, είχε πάρει καμμιά 10αριά στροφούλες με το
χειρόφρενο, και είχα λατρέψει και τις ζάντες στο μαύρο χρώμα...άσχετα που τις είχα αλλάξει
μετά απο λίγους μήνες...
όχι 14άρα Θωμά μου ;)
ειχα οδηγησει ενα πουντο τουρμπο το 99, θυμαμαι αν δεν κανω λαθος οτι ειχε αρκετα εντονο turbo lag.. η κανω λαθος?
Αλλα μου αρεσε πολυ....πυραυλος....:original:
Ακριβώς. Και ακόμα πιο έντονο όταν φορούσε πρόγραμμα. Αν άλλαζες και τουρμπίνα με μεγαλύτερη, εκεί πόναγε ο σβέρκος πλέον.
edit: sorry το σχόλιο για τη ζάντα πήγαινε στο Δημήτρη.
Τελικά δεν είμαστε και λίγοι αυτοί που ξεκίνησαν με εναν ιταλό και κατέληξαν με γερμανό...