δεν ελαξες ποτε μεταλα?
Printable View
στα 140κ άλλαξα ρε μήτσο...το είπα πιο πάνω.
ναι έχει αλλάξει κάποιος!!!:hystericalbs1:
αλλά αν δεν υπάρχει σοβαρή μετατροπή στο μοτέρ η μαμα δεν παθαίνει τίποτις
προσοχή στο ξεκίνημα του μοτέρ πότε σβήνει το λαμπάκι του λαδιού ( το κόκκινο ). αν καθυστερεί πολύ τότε καθυστερεί να ανεβάσει και πίεση. αν δεν έχει καμια απώλεια απο πουθενά είτε απο βαλβίδα είτα απο διαρροή τότε την έχει ακούσει η αντλία...ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΑΜΑ !!!!( μην πείς οτι δεν στο είπα ομως!!! )
Προσωπικά, εάν και έχω ακούσει γνώμες περί τα 100,000χλμ να αλλάξω προληπτικά μέταλλα, δεν έχω σκοπό να το επιχειρίσω αφού το αμάξι μου είναι 07/2003 και το vin του δεν έχει κάποιο recall. Θεωρώ πως προληπτική αλλαγή πρέπει να γίνεται σε αυτοκίνητα με πολλά χλμ ή όταν στο αμάξι γίνεται διαρκώς σκληρή χρήση. Σε ένα Μ3 με λογικά χλμ που χρησιμοποιείται ως όχημα βόλτας - ελέυθερου χρόνου και εφόσον η bmw δεν έχει εκδόσει recall γι αυτό, το να κάνει κάποιος μέταλλα το θεωρώ υπερβολή.
χωρις να θελω να σε ριξω..
ημουν σε συνεργιο φιλου στη Θεσ/νικη και ηταν ενα Μ3 εκει οπως και το δικο σου δεν ηθελε μεταλλα ! ουτε ειχε recall ... επρεπε να βγαλω φωτο τα μεταλα
να τα δειτε και σχεδον ολα αρπαγμενα... kαι ο τυπος το ειχε για βολτες δεν ηταν τρελογκαζακιας... για μενα δωσε 150ευρω αγορα και ποσα ζητουν για να σου τα αλαξουν και κανε το για να μη :sm-angry05: το κεφαλι σου...
εγω τελειος προλυπτικα τα αλαξα.. οπως και αντλια λαδιου για να ειμαι τελείως μα τελείως ηρεμος.
Δημητριε(:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:) το συγκεκριμένο Μ3 όμως είχε να δει service απο τον κατακλυσμό του Νωε!!! η τελευταία αλλαγή λαδιών ήταν πριν καμιά 30.000 χλμ και οταν τον ρώτησε ο Χρήστος τι λάδια έβαζες είπε ''ξέρω γω μου έβαλαν εκεί κάτι λάδια...'' οπότε δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτικό παράδειγμα.thumb