Αρη ! Μετά τα 300 ... ξεκολλάνε τα σελοφάν από τον προφυλακτήρα :thumbsup: Μεχρι 299 το πατάει ο φίλος μας :hystericalbs1:
Printable View
Οι φωτογραφιες που σας ειχα υποσχεθει το πρωι,βεβαια δεν ειναι οι πρωινες αλλα εβγαλα νεες το απογευμα για να δειτε και τα οργανακια μου,το πρωι ειχα βγαλει μονο το στροφομετρο τωρα τα εβγαλα ολοκληρα.
Τελικα αυτες οι γραμμες εχουν σχεση με θερμοκρασια αλλα μπορουμε να ξερουμε βαθμους;
Κρυο αυτοκινητο:
https://i843.photobucket.com/albums/...t/IMG_0162.jpg
Ζεστο αυτοκινητο:
https://i843.photobucket.com/albums/...t/IMG_0164.jpg
15.1 lt/100 km!!! :shok: :shok: :shok:
Μήπως πάτησες σε τσιμέντα πρωί πρωί?
Μπα καλα ειναι το πρωι ειχα πιο πολυ,το μεσο ορο μου ειναι χαμηλοτερο,αυτο ειναι των τελευταιεων 15 ημερων που αλλαξα τα οργανα.
Παντως καει κατιτις παραπανω,λιγο τα αλογα,λιγο τα λαστιχα,λιγο τα οργανα,λιγο το βαρος του που εχει αυξηθει απο διαφορα πραγματα το εχουν κανει λαιμαργο.............
Με 15,1λτ,στον αερα το πας το 5αρη Νικο,δεν θα ισιωνεις πουθενα.Ο Αλεξης μιλησε για Μ5??? Που ειναι??? Εγω ξερω οτι με κατι παλιοCOROLLA κυκλοφορει...:thumbsup: (τελος off topic)
Το off-topic πάει σύννεφο έτσι κι αλλιώς ... thumb
Βρε Νίκο, σαν πολύ δεν καις ? Κάνεις χλμ με πολύ κίνηση ? Εγώ το χειμώνα που τα δρομολόγιά μου είναι 95% εντός Αττικής έχω γύρω στα 11λ, το καλοκαίρι με διακοπές κλπ πέφτω στα 9 και κάτι ... Γιά να δω 15 πρέπει να κάτσω σε μποτιλιαρίσματα, που δεν κάθομαι thumb
Πανο σκεψου οτι εχει 19αρες και ειναι και αυτοματος.Μεσα στην πολη θα ειναι ψηλοτερα απο μας (με 18αρες και χειροκινητο σασμαν).Εγω επειδη δεν το χρησιμοποιω στην πολη εχω την γελοια 8,2 στα 100.Μεσα το πολυ 11 οπως εσενα..
Πανο οντως καιω αρκετα τουλαχιστον μεσα στην Αθηνα γιατι εξω καιω και εγω καπου στο 9,5 αλλα σκεψου οτι ακριβως ειναι γραμμενο πιο κατω και σε ολα αυτα προσθεσε το βαρυ ποδι μου.
Συνηθως η καταναλωση μου παιζει απο 13,1 μεχρι 13,5 αυτη που βλεπετε ειναι των τελευταιων 15 ημερων.
Παντως απο μικρος εχω αυτο το προβλημα αφου ειμαι του γκαζιου και οχι του φρενου.
Δες πως επεσε η καταναλωση με το που βγηκα λιγο σε ανοιχτο δρομο,Ολυμπιακο Χωριο.
Δυο φωτο και απο την κουκλα μου,κρυα η πρωτη και ζεστη η δευτερη,φαινονται οι γραμμουλες θερμοκρασιας που σιγα,σιγα εξαφανιζονται.thumb. Η τριτη φωτο ειναι ασχετη,απλα ειχα ξεχασει να την βαλω στο γκαραζ και κοιταξτε πως την βρηκα την επομενη :thumbsup: