-
Όντως μοιάζει τρομερά με Ζ3 coupe και το τελίωμα της τρίτης κολώνας κάνει κάτι από scirocco. ΑΛΛΑ...Μιάς και είμαι μεγάλος fan του "clown shoe" της BMW δεν μπορεί να μην μου αρέσει και τούτο εδώ το ferrari. Το θεωρώ πολύ ωραιότερο και με πιο έντονο χαρακτήρα από το χοντροκομένο scaglietti...Μπράβο στη ferrari που έφτιαξε κάτι επιτέλους διαφορετικό και με τέτοια θεικά specs!!!
-
Εμενα μπροστα τα φαναρια μου θυμιζουν C5 λιγο απο ολα δηλαδη ειναι το αμαξι....
https://img607.imageshack.us/img607/...c5airscape.jpg
Uploaded with ImageShack.us
-
παιδια το αμαξι ειναι ιδιο με το ζ3 απο τα πλαγια....σαν να το εχουν τραβηξει..ασχετο αλλα για μενα το ζ3 κουπε ειναι το ομορφοτερο ισως πεμβε !!λεμε!!:sealed::ban:
-
Λέτε να το σχεδίασε ο Chris Bangle ?
-
η χειροτερη φεραρι ειναι αυτη που εχω στο δωματιο μυο γιατι ειναι ψευτικη.
η συγκεκριμενη μου αρεσει πολυ αλλα θεωρω πως μπροστα δεν ειναι φεραρι αλλα εχει μουρη απο καποιο αλλο gt. πισω ναι εχει τρομερο κωλο.
επισης με χαλαει αφανταστα που ειναι 1800 κιλα. τι σκατα, τοσο ειναι το Μ5
-
τετρακινητη......???
παει....χαλασε ο κοσμος....
η lambo το εχει δεσει σχοινι-κορδονι το εμπρος διαφορικο και βγαζει επετιακη πισωκινητη εδοση,το μαρανελο ακολουθει υπνοτισμενο....
παλι καλα που υπαρχουν και οι σκαραβαιοι να διαλεξω...
-
-
-
ε βαλανε λιγο απ'ολα.. κοινος εγινε χωριατικη σαλατα....
μια π@π@ρι@ και μιση!!!
-
παιδια η αληθεια ειναι οτι ουτε εμενα μ αρεσει σε σχεση με την αλλη φεραρι αλλα δεν νομιζω οτι οποιος θα την δει απο κοντα θα πει ειναι ασχημη....απλα εκαναν κατι διαφορετικο ειναι 4κινητη εχει πισω θεσεις και θα φοβασε μην τα σπασεις ολα επειδη μπροστα σου υπαρχει σαμαρακι!!οποτε πιστευω οτι σε γενικες γραμμες ειναι κατι πολυ καλο και διαφορετικο αλλα οχι τοσο supercar οσο τα αλλα μοντελα της εταιρειας.....