Μεγάλη και ας λένε ότι θέλουν, το μέγεθος κάνει την διαφορά!!!!!!!!!
Printable View
Μεγάλη και ας λένε ότι θέλουν, το μέγεθος κάνει την διαφορά!!!!!!!!!
Σωστά, απλά αυτό ισχύει όταν κάνει τη δουλειά του σωστά το κάθε πράγμα η μεγάλη νομίζω ότι είναι λίγο περιττή σε ένα τέτοιο υπερ-όχημα γιατί δεν νομίζω να χρειάζεται τέτοια αεροτομή για να μένει σταθερό στο δρόμο αντιθέτως όμως τη χρειάζεται για να το δείχνουν σε κάθε πέρασμα του με ότι αυτό και αν σημαίνει......... thumbthumb
Η Murci ήταν ανέκαθεν από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα από τη μέρα που παρουσιάστηκε χωρίς καμία αεροτομή.
Θυμάμαι μία από τις πρώτες που είχα δει από κοντά με αυτές τις 2 τεράστιες μπούκες να κοιτάνε τον ουρανό....το χέρι μου μπορούσε να χωρέσει εκεί μέσα. Αν αυτός ο κwλος του διαστημόπλοιου δεν είναι εντυπωσιακός από μόνος του, δε ξέρω τι είναι.
Ήταν δε αξιοσημείωτο που αυτή μαζί με τη Modena δεν ήθελαν καμία απολύτως απλώστρα προκειμένου να είναι σταθερές στα 300+.
Ποσο μεγαλη ειναι δηλαδη η συγκεκριμενη?Ποσο μεγαλυτερη ειναι δηλαδη απο αυτη π.χ μιας porche σειρας gt(χ) και αλλων τετοιων σουπερκαρς?Κ στην τελικη εαν δεν χρειαζονται τα σουπερκαρς σχετικα μεγαλες αεροτομες,τοτε ποια τις χρειαζονται τα daewoo matiz η τα daihatsu cuore???
Είναι σαφές ότι η Λάμπο ακολουθεί το παράδειγμα που χάραξε η Πόρσε στο συγκεκριμένο θέμα. Ίσως με την έρευνα αγοράς που έκανε, να κατέληξε ότι σε μερικούς αρέσει.
Η Πόρσε, αν ήθελε να είναι διακριτική, είχε έτοιμη λύση από τις 996ΤΤ με την αυτόματη, παρέα με τη 2η μικρότερη.
μικρη θα εβαζα.καθε φορα που βλεπω εβο κραζω.βεβαια εκει ειναι χαλια ολο το design.στην λαμποργκινι δεν θα χαλουσα τις χυτες γραμμες για να εχω τη μεγιστη καθετη δυναμη για μερικα δευτερα που θα πιασω την τελικη σε πιστα Η σε δημοσιο δρομο.εκτος αυτου αν υπηρχε κινδυνος απωλειας ελεγχου σε τετοιες ταχυτητες θα το ειχε φροντισει πρωτη η εταιρεια.