Noμιζω οτι υπερβαλεις λιγο,υπαρχουν και μεγαλα ''τζακια'' στα B.Π....νοτια ηταν παντα η ''εδρα'' της ναυτιλιας/εφοπλιστων αλλα και Π.Ψυχικο-Εκαλη εχει ''βαρια χαρτια''.
Printable View
Έχει δίκιο ο Άρης και δεν υπερβάλει. Η δουλειά του είναι άλλωστε.
Οι τιμές ακόμα και στην Α. Γλυφάδα που ανέκαθεν ήταν β' διαλογή, έχουν ξεφύγει εντελώς.
Nαι ενταξει εγω δεν ειμαι τις οικοδομης αλλα γνωριζω καποια πραγματα και για αυτο ανεφερα ποιο πανω το καβουρι ως την ποιο ακριβη περιοχη της Ελλαδας η εστω τις Αττικης!
Απλα για Εκαλη και πολιτεια που ανεφερα λεω οτι ΔΕΝ πουλανε οι τυποι εκει πανω εκτος και αν ειναι περιπτωσεις οπως ανεφερες.
Γιάννη με τα μέχρι τώρα ισχύοντα μέτρα θεωρώ πως ένα σπίτι δε πρέπει να πωλείται παρά μόνο όταν υπάρχει καλό ντιλ για να αγοραστεί κάτι καλύτερο .
Σαφέστατα ο μεταπωλητης πάντα χάνει . Εγώ είπα ότι αυτός που επένδυσε σε οικόπεδα και σπίτια δεν θα βγει χαμένος ! Το μεν οικόπεδο μόνο να πάρει αξία μπορεί , πλην συγκεκριμένων περιπτώσεων , ενώ ένα σπίτι μπορεί να ενοικιαστει και να αποφέρει έσοδα . Ενώ το αμάξι είναι το μόνο που δεν μπορεί να αποφέρει έσοδα !
Εκτος αν ειναι ταξι η νεκροφορα.
Οι περισσότεροι εργολάβοι-κατασκευαστές είναι διατεθημένοι να "σκοτώσουν" ενα-δυο διαμερίσματα ή μεζονέτες ΄για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους αλλα μεχρι εκεί.
Αν κάποιος είναι τυχερός και πέσει σε μια τέτοια περίπτωση έχει καλώς ειδάλως το παζάρι που θα μπορέσει να κάνει δεν θα ξεπεράσει τις 10-15.000 !!! Εξαρτάται βέβαια και απο την περιοχή,την αντικειμενική αξία αλλα και απο τον αν είναι μονοκατοικία ή όχι καθώς και απο τα μέτρα που φαίνονται.
Κάτι που μπορεί να φαίνεται ευκαιρία μπορεί να αποδειχθεί μεγάλη πατάτα γι'αυτό μεγάλη προσοχή !!!!
συμφωνω και επαυξανω μαζι σου.
εγω ομως αυτο που ξερω ειναι πως μειωση στο μισθο μου εκαναν(και ειμαι ιδωτικος υπαλληλος),ο πατερας μου ειναι ανεργος 6 μηνες,ημητερα μου 3 χρονια...το ενοικιο του πατρικου μου δεν επεσε ουτε ενα ευρω το ρευμα αυξηθηκε,τα τελη ανεβηκαν,οι ασφαλειες ανεβηκαν η βενζινη μας εσκισε το πετρελαιο μας ξεπατωσε το ψωμι ανεβηκε τα φπα ανεβηκαν μεχρι και η οδοντογλυφιδα ανεβηκε...
αν υπαρχει τροπος να γλυτωσω εστω και ενα ευρω θα το κανω χωρις να το πολυσκεφτω...
και να σου πω και την αλλη αποψη...οι δυο φιλοι του πατερα μου ειναι του χωρου της οικοδομης και μεσα απο τα λεγομενα τους,ανακαλυπτω οτι ενα στο ενα εκατ. ειναι σωστοι επαγγελματιες και δεν καταχραζονται ακομα και το ενα ευρω....
ζουμε στην ελλαδα τη χωρα της ψευτιας...
δε λεω να τα χαρισει,προς θεου,ομως οταν στις χρυσες εποχες εβγαζε χρηματα με τις νταλικες,πιστευε οτι ανεβαζοντας 5 ακομα πολυκατοικιες θα εβγαζε...ε τωρα αυτες τις πολυκατοικιες η θα τις κοιταει,η θα τις πουλησει σε τιμες πολυ πιο συμφερουσες στον αγοραστη δεδομενου οτι και ο αγοραστης θα του βγει η παναγια για να το παρει..
μην το παρεις προσωπικα..δεν απευθυνομαι σε εσενα.
και για του λογου του αληθες...
μεζονετα ξανα στο παλιοκαστρο...
φιλος ρωταει για ενικοιο...550....
ωραια..ξερετε ποσο το εκλεισε?360......αυτα τα 200 θα πηγαιναν στη τσεπη του ιδιοκτητη 100% μαυρα...εγω με αυτα τα χρηματα βγαζω μηνα.....