Γιατί το λες αυτό ;; Τα αυτοκίνητα της BMW με πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων έχουν κακό στήσιμο ;;
Printable View
Γιατί το λες αυτό ;; Τα αυτοκίνητα της BMW με πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων έχουν κακό στήσιμο ;;
Ετσι οπως το θέτεις...
4κινηση, κατανομη 50-50, τουρμπο και κυβικα...
Δεν νομιζω οτι θα με χαλασει το datsun. Εγω σχεδιαστικα το απεχθανομαι. Αλλα αν ειναι να παγωσουμε παρεα το χρονομετρο(κατι που δεν θα γινει με το caterham...) θα το προτιμησω.
Εξαλλου ολα υποκειμενικα ειναι. Εκτος απο το χρονομετρο.
Θα το ριξω στην ψηφιακη λοιπον...
Θεωρωντας παντα οτι μπορω σε αυτη την κατηγορια να επιλεξω πολυ πιο αξιολογα αυτοκινητα απο το datsun...
Και εγώ θέλω να έχει όλα τα ηλεκτρονικά, αλλά να μου δίνει την δυνατότητα να πατάω το off όποτε θέλω!!!!
Πιστεύω ότι αυτό είναι και το καλύτερο.
Τα περισσοτερα αυτοκινητα στην κατηγορια ιπποδυναμης του Nissan εχουν αυτη τη δυνατοτητα bill...
audi rs5
bmw m3
mercedes c63 amg... Που θα ηταν και η επιλογη μου.
Γιατι δε μ αρεσει να γυριζω σπιτι το μεσημερι με τα ιδια λαστιχα που ειχα το πρωι!
Οχι δεν λεω κατι τετοιο.
Πιστευω οτι δεν υπαρχει αυτοκινητο στις μερες μας που να μην παταει καλα.
Απλα προσπαθω να δω αποψεις σχετικα με το ποσο ανοθευτο μπορει να ειναι ενα αυτοκινητο με σπορ καταβολες.
Δλδ στο Μ3 Ε92 ειναι οντως καλο το ηλ.μπλοκε η θα ηταν καλυτερο ενα απλουστερο μηχανικο?
Τα DSG κλπ κλπ μηπως φιλτραρουν καπως την αισθηση της αμεσοτητας ή ειναι απλα ανωτερα κιβωτια που θα εκτοπισουν τα manual?
Και μιας και μιλησαμε για GTR ειναι οντως σπορ ενα αυτοκινητο 1.5++ τονου με 7 διαφορικα και 76 ecu που σαφως και ειναι ταχυτατο ή η Porsche με κινηση πισω και μηχανικο μπλοκε τα καταφερνει καλυτερα και ειναι πιο επικοινωνιακη?
Καταληγοντας αναρωτιεμαι αν ειναι λογικο να φορτονωνται οι σπορ κατασκευες με ενα σωρο τζιβιτζιλικια και μεσω ηλ.προγραματων να προσπαθουν να αποδοσουν feeling???
Μην εξεταζετε ακραιες καταστασεις,απλα δειτε λιγακι πιο βαθεια την ταση να "απομονονεται" ο οδηγος απο την πραγματικοτητα.
Με πιανει κανεις?
Σε πιανουμε Δημητρη. Το θεμα ειναι οτι η "πραγματικοτητα" έχει αλλαξει στις μερες μας. Ειναι πιο εξευγενισμενη.
Τα ηλεκτρονικα συστηματα ομως προσφερουν πολλα σε θεματα ασφαλειας. Ειδικα στη πλεiονοτητα των οδηγων που...δεν ειμαστε εμεις ;).
για μενα αποκλειστικα,,,χωρις συνοδηγο διπλα, προτιμω ενα ανοθευτο , χωρις ηλεκτρονικα που θα με βγαζουν απο την δυσκολη κατασταση! θελω να ανακαλυπτω σιγα-σιγα τα ορια , τα δικα μου αλλα και του οχηματος μου! ακομα και στο λαθος ..θελω να εχω την ευκαιρια να το επαναφερω στην πορεια του...με την σκεψη , το ενστικτο και τα χερια μου...θελω να βιωνω την εμπειρια της αδρεναλινης...χωρις εξωτερικες επιδρασεις, κριτες και σωτηρες...για μενα μονο ετσι επερχεται βελτιωση στην οδηγηση μου! δεν με ενδιαφερει να γραφω χρονους...αλλα να χαιρομαι οδηγηση....! οσο ομως αφορα την οικογενεια μου...θελω να οδηγω ενα οχημα με οσο το δυνατο μεγαλυτερη ασφαλεια...