-
το εχω γραψει και αλλου..
φιλος οδηγος αγωνων λεει: αμα μπεις την πρωτη φορα στη πιστα τοτε καταλαβαινεις τι κουλαδι εισαι!!!
Ενταξει ο τυπος κανει τραγικα λαθη και το κυριοτερο το πως κρατα το τιμονι (μετα ολα λαθος θα τα κανει)
Το μεγαλο προβλημα δημιουργειται...οταν η πιστα νομιζεις οτι ειναι δρομος και το αντιθετο!!
Παντως οποιοςνομιζει οτι ειναι ευκολη η οδηγηση σε πιστα...ας δοκιμασει.
-
Αμα το χει καιρο το αμαξι και το εχει μαθει μαλλον δεν εχει το γονιδιο μεσα του...
Αν ειχε πιο μικρο πριν και παλευει να το μαθει νομιζω οτι ειναι λιγο αναμενομενο κατι τετοιο στην αρχη.
Εγω το βιντεο με την πρωτη μου επαφη με πιστα δε θα ηθελα να σας το δειξω...
Ειχα στειλει στον αγυριστο και κατι λαστιχα που ειχαν παραταξει αρκετα μακρια απο τα κερμπ.
Με τον εμπρος προφυλακτηρα ευτυχως...
Σουμπιτος εφυγα οξω...
-
Η πίστα είναι το ιδανικότερο μέρος για να μάθεις να οδηγείς. Μόνο εκει μπορείς χωρίς κίνδυνο να μάθεις το αμάξι σου. Στην χειρότερη θα μαζέψεις μερικά λάστιχα ε και?
Και εγώ όταν είχα πρωτοπάρει το Ε36 και ήθελα να μάθω πώς να το ντριφτάρω και να το ελέγχω πήγα σε μια κατρόπιστα μαζι με έναν φίλο μου που είχε Ε30 και μου έδειξε τα βασικά του σπορ, φυσικά και έκανα λάθη.
Εδω δεν μιλάμε οτι το ντριφτ είναι παράλληλο σύμπαν, δεν γίνετε λόγος. Δεν μπορεί να πάει όμως ούτε ίσια το παιδι.... Το κακό κατά την γνώμη μου, όπως είπα και πριν, δεν είναι οτι δεν ξέρει να κάνει χρόνους. Είναι οτι πήρε ένα Μ3 Ε92 με 420 άλογα, ενώ δεν έχει επαφη, και πήγε να μάθει μόνος του να στρίβει(που σημαίνει όριο:rally:), βάζοντας και 2 άτομα μέσα.
Πάντως και εγώ το πιστευώ αυτό:
Ο ανταγωνισμος των εταιριών θέλει άλογα
Τα άλογα θέλουν χέρια
Χέρια δεν έχουν όλοι
Τα αυτοκίνητα πρέπει να πουλάνε όπως και να χει
Αρα
τα αυτοκίνητα γίνονται ρομποτάκια
-
συντομα το βλεπω τοαυτοκινητο σε τροπεταδικο.
τι λετε ; να γινει τομπαξιμο;
-
Κριμα το αμαξι. Οσο για το πως κραταει το τιμονι
δεν νομιζω πως παιζει μεγαλο ρολο.
Καπως ετσι το κρατουσε και ο jean alesi αλλα εκανε .....