Εγγυηση 6 χρονια οπως τα υπολοιπα ΤοΥοτΑ εχει ??:D
Περα απ'την πλακα, τελικα νομιζω παιζουνε σε ΟΛΕΣ τις κατηγοριες ρολο τα λεφτα...
Μονο παρα-παρα πολυ λιγοι δεν τα λαμβανουν υπ'οψιν, και συνηθως τότε πληρωνουν αλλοι.thumb
Printable View
Εγγυηση 6 χρονια οπως τα υπολοιπα ΤοΥοτΑ εχει ??:D
Περα απ'την πλακα, τελικα νομιζω παιζουνε σε ΟΛΕΣ τις κατηγοριες ρολο τα λεφτα...
Μονο παρα-παρα πολυ λιγοι δεν τα λαμβανουν υπ'οψιν, και συνηθως τότε πληρωνουν αλλοι.thumb
τρελο αμαξι με απιστευτο ηχο(μου θυμιζει formula 1)!και αυτο που μου εκανε εντυπωσει περισσοτερο (γιατι πολλα ειναι απιστευτα σε αυτο το αμαξι) ειναι το ηλεκτρονικο κοντερ γιατι τα αναλογικα στροφομετρα δεν μπορουν να ανταπεξελθουν με τους ρυθμους του μοτερ καθως και το μηχανη που πλεκουν το carbon στο 03:00 μιας και στο αμαξι τα περισσοτερα ειναι απο ανθρακονημα οπως και το σασι!!!thumbthumb
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=Ecwwk6a72Lg
παντως να πω εδω το ανεβασα και σε βιντεο οτι το lexus lfa nurburgring package εκανε τον ταχυτερο γυρο στο ring ως αμαξι παραγωγης!!!τωρα δεν ξερω πλεον αν το εχει περασει κανεις απλα το λεω γιαυτους που λενε οτι ειναι ακριβο....διοτι ειναι οντως πανακριβο αλλα αυτος που θα το παρει δηλαδη αυτος που εχει τι δυνατοτητα να παρει και ferrari κλπ δεν νομιζω να κοιταξει το value for money αλλα καθαρα αν του αρεσει το αμαξι
TOYTA M-FA (δηλαδη μούφα) έπρεπε να λέγεται αυτό το αυτοκίνητο!
Η τιμή για μένα παίζει ρόλο όχι για την θέση του μοντέλου στην αγορά
αλλά γιατί η TOYOTA έφτιαξε στην ουσία ένα αυτοκίνητο χωρίς περιορισμό στο
κόστος.Και λέω εγώ....αν είχε τέτοιο μπάτζετ μια μικρή εταιρία π.χ αγγλική που
κατασκευάζει τέτοια ειδικά μοντέλα θα έφτιαχνε κάτι λιγότερο;
Έγω το L-FA το βλέπω όχι σαν αρπαχτή,γιατί δεν μπορεί να τραμπάρει το
κόστος εξέλιξης με 500τ.χ αλλά σαν επίδειξη δύναμης της εταιρίας...
Π,,,τσες μπλε με τέτοιο μπάτζετ χαίρω πολύ...
την πάς αλλού την κουβέντα νίκο, μηδενίζοντας ένα φοβερό κατασκεύασμα...
αν ξεχάσουμε το μάρκετινγκ - διαφήμιση - επίδειξη ισχύος - κτλ κτλ, νομίζω πως μιλάμε για ένα φοβερό αυτοκίνητο...
η ουσία αυτή είναι, και ωφείλουμε να το αναγνωρίσουμε στην εταιρεία...στο κάτω κάτω, μιλάμε για μια εταιρεία που έχει παράξει αυτοκίνητα σταθμούς στην ιστορία της αυτοκίνησης, με πολούς λάτρεις στην κατηγορία των petrolheads, και ακόμα πιο πάνω...
μπροστά σε τέτοια αυτοκίνητα, κανονικά θα πρέπει να εστιάζουμε στο ίδιο το αυτοκίνητο, και να υποκλεινόμαστε στην εταιρεία που κατάφερε να τα φτιάξει...
αυτή είναι η δική μου γνώμη, και όχι μόνο για το συγκεκριμένο αμάξι...
φυσικά σε μια εταιρεία σαν την τουότα, αξίζει ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο, μιάς και η δική τους έρευνα, περιστρέφεται σε άκρως καθημερινά αμάξια, για τον μέσο καταναλωτή...
για μένα ένα πολύ μεγάλο μπράβο λοιπόν, που ασχολήθηκαν και παραμέρισαν έστω και για λίγο τον πολύ στοχευμένο δρόμο που βαδίζουν γύρω απο τις πολύ συμβατικές τους κατασκευές...