τις ιδιες εντυπωσεις εχω και εγω Παναγιωτη:thumbsdown:
Printable View
Αυτό που λες για την κολλώδη αίσθηση είναι αλήθεια, κι αυτό διότι το προϊόν αργεί να απορροφηθεί σε σχέση με αντίστοιχα του είδους.
Το έχω γράψει και αλλού ότι μετά την εφαρμογή του conditioner και αφού σκουπίσουμε ελαφρά ώστε να φύγει αν τυχόν έπεσε παραπανίσιο προϊόν, καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε τα καθίσματα πριν την πάροδο 16-24 ωρών, διότι δεν θα έχει απορροφηθεί εντελώς. Μετά και αν η ποσότητα που χρησιμοποιήσαμε είναι η σωστή, δεν υπάρχει περίπτωση να κολλάει.
Την επομενη φορά δοκιμάστε το και σίγουρα θα δείτε διαφορά.
Επαναφερω το θεμα καθως μετα απο 8 χρονια χρησης αρχισαν και στο δικο μου καθισμα να φαινονται οι κλασικες ραγαδες.Πιο πολυ τριψιμο ειναι παρα σκισιματα-βαθουλωματα αρα το προιον του Monsta μπορει οντως απο τις φωτο να κανει δουλεια αλλα η διαδικασια μου φαινεται λιγο δυσκολη για εμενα και αυτο που ζηταω ειναι μονο βαψιμο.
Τι προτεινετε?Camel οπως διαβασα στην αρχη του post ειχα δοκιμασαει καποια στιγμη αλλα μετα απο λιγο καιρο ξαναεφυγε και το αποτελεσμα ηταν το ιδιο.Βεβαια μιλαμε για μικρο κοστος και δεν πειραζει να γινεται και μια φορα το εξαμηνο.Σκεφτηκα να το παω σε επαγγελματια ταπετσερη αλλα δεν εχω καποιον εμπιστοσυνης η να εχω δει δουλεια του.
Το χειροτερο φαινεται στο τιμονι που σε σημεια κοντα στο αλουμινιο εχει ξεβαψει και εχει πιασει γυαλαδα.Αυτο μαλλον δεν γλυτωνει μια πιο επαγγελματικη φροντιδα.