-
Γι αυτό βγάλε γούστα όπως μπορείς...:thumbsup:
Και για να επανέλθουμε στο θέμα, κατά τη γνώμη μου αν ήθελα να ξεκινήσω ένα project αυτή τη στιγμή και να πω ότι θα φτιάξω ένα αυτοκίνητο που να τραβάει βλέμματα θα επέλεγα 30αρι...thumb
Αν είναι να πάρεις κάτι έτοιμο και να προσθέσεις "πινελιές" τότε πας σε Ε36! Στο 36αρι θα συνδυάσεις παραπάνω την δική σου άνεση και ίσως οδηγική απόλαυση αφού κι εγώ πιστεύω πως ξεπερνά την τεχνολογία και το πάτημα από ένα Ε30...
Και θα έρθεις να μου πεις τώρα: "Μα εσύ ρε φίλε έκανες το project στο 36αρι" αλλά εμένα είναι άλλη ιστορία, για ASCONA πήγαινα...:whistle: :thumbsup:
-
Το θέμα είναι ότι 30αρι σε λογική τιμή δεν υπάρχει φίλε μου έχω λιώσει όλα τα site κοντεύω να μάθω τις αγγελίες απ' έξω .. :P
-
Το ξέρω! Ψάχνει ο αδερφός μου για 30αρι...
Την "ευκαιρία" περιμένουμε όλοι... Το car.gr είναι homepage!!!:thumbsup::th_Laie_67-1:
Αν δεν βρεθεί όμως κάτι μέχρι τέλος του έτους τότε ίσως πάμε σε 36αρι κι εμείς αφού υπάρχει και πληθώρα ανταλλακτικών...:thumbsup:
-
Και εγώ όπως με βλέπω για 36αρι πάω και βλέποuμε τι μοτέρακι θα μπει :P
-
Προσπάθησε να πάρεις κάτι έτοιμο κι απλώς μετά να το φέρεις στα μέτρα σου με μικρές επεμβάσεις...
-
Δηλαδη ρε παιδια ποια ειναι η "σωστη" τιμη για ενα σωστο Ε30?
facelift, mtech II bodykit, ABS, A/C, κλπ
-
Εξαρτάται Δημήτρη αν το παίρνεις ερήπιο και το μαζεύεις εσύ ή το παίρνεις έτοιμο.
Καλή σου μέρα φίλε
-
ετοιμο ρε φιλε, ενα καλο Ε30
-
Ένα έτοιμο μέχρι 5000 και πάλι πολλά είναι... Αλλά έτοιμο μιλάμε το αμάξι να "φυσάει" γιατί 5000 δεν φεύγει ούτε το δικό μου που έχει ένα σκασμο πράγματα πάνω...
-
Εγω νομιζω οτι το 36 ειναι οτι καλητερο μπορεις να παρεις.
ειναι λογικο πλεον μετα απο τοσα χρονια να μην βρισκεις φθηνο ε30.
για να το βρες θα πρεπει να πας σε ανθρωπο που το γνωριζει το θεμα και εχει σκασει και καποια χρηματα
γιατι λοιπον να σου δωσει ο αλλος ενα καλοδιατηρημενο ε30 απο την στιγμη που περνας πλεον σε κλασικο αυτοκινητο .εκει τα σκας και αρκετα μαλιστα.
αν οχι πας περνεις ενα χρεπι και το φτιαχνεις για παρτι σου.εξισου ακριβα θα σου βγει.αρα ποια η λογικη τιμη στο 30αρι ,δεν εχει ταβανι.
απο την αλλη 36αρια βρομαει ο τοπος.αρα εκει πας και κατα την γνωμη μου οσο πιο μπουρδελο γινεται.εξαιρουνται χοντρες στουκες και τα σαπια απο γερμανια.
το κανεις φουλ rebuilt και ξερεις τι εχεις.
ελα ομως μετα αν το πουλησεις να πεις το δινεις φθηνα?????????