Το Renault Twingo το σκέφτηκες, που είναι και πισωκίνητο;
Θα το κάνω test drive το Σάββατο και θα σου πω
Printable View
Το Renault Twingo το σκέφτηκες, που είναι και πισωκίνητο;
Θα το κάνω test drive το Σάββατο και θα σου πω
με μπατζετ στα 6χιλ +/-, οσο δηλαδη περιπου πιανει το σουιφτ...δεν μου αρκουν για καινουριο.
οταν ευκαιρισω, θα κανω κανα 2 επισκεψεις σε μαντραδες με 4πορτο σουιφτ , να δω τι μπορουν να μου προτεινουν.
εχω καταληξει πλεον σε σουιφτ ή φορτ φιεστα ή μενω στα αυγα μου.
Εγώ θα σου πρότεινα ένα άλλο suzuki που πληροί όλες τις προϋποθέσεις που ανέφερες, το splash.
Υπάρχει στην οικογένεια, από το 2009, το "δίδυμο" opel agila b και πραγματικά είναι μια ευχάριστη έκπληξη απ'όλες τις απόψεις.
Κινητήρας 1.2 με 86 άλογα που κινεί αξιοπρεπέστατα το αμάξωμα (είναι αισθητά πιο γρήγορο από το 1400αρι 207 μου μέχρι τα 120 και πιστεύω ότι θα είναι μια η άλλη με το swift) εξαιτίας και του ελάχιστα πάνω από τόνο βάρους του.
Σταθερότατο και με αστεία κατανάλωση για βενζινοκίνητο (σε φουλ κίνηση άντε να κάψει 7 ενώ σε νορμάλ καίει ελάχιστα πάνω από 6 λίτρα), με πολύ καλή εκμετάλλευση χώρων για το μήκος του.
Ως προς την αξιοπιστία, κατασκευής suzuki είναι οπότε δεν τίθεται θέμα, ενώ και σε τιμή βρίσκεις κάποιο προσεγμένο με οριακά 7 χιλιάρικα και καλό εξοπλισμό (έτσι κι αλλιώς απ'τη βασική του έκδοση έχει και προβολείς ομίχλης και rcd/mp3 και a/c, απλά η πιο πλούσια έκδοση έχει και ζάντες αλλά και δερμάτινο τιμόνι, ενώ ίσως βρεις και με esp).
Το μόνο που δεν ξέρω αν σου κάνει είναι το πορτ μπαγκάζ που είναι λίγο πάνω από 200 λίτρα, πάντως κατα τ'άλλα το splash/agila b είναι ιδανικό σαν αμάξι πόλης απ'όλες τις απόψεις.
Ειδάλλως, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάποιο colt, αν και στην περίπτωση αυτή μάλλον καλύτερα να ξαναπήγαινες σε swift.
οπως εγραψα πριν ,3 ειναι οι επιλογες, 5πορτο σουιφτ ή φιεστα ή να συνηθισω και να συνεχισω να μαζοχιζομαι, με το 3θυρο σουιφτακι μας.
το 1250 το εχει ο πατερας μου και δεν θα ελεγα πως ειναι αισθητα πιο αργο, μαλιστα θα ελεγα πως εχει πιο ελαστικο κινητηρα(μια χαρα τραβαει, ουτε καει).βεβαια εβγαλε μια κρεμαγιερα στα 20000χλμ.
μου αρεσει διοτι ειναι φουλ εξοπλισμενο, εχει καλη οδικη συμπεριφορα και σαφεστατα για το μεγεθος του , ειναι αρκετα πιο ευρυχωρο απο το σουιφτ(κυριως το πορτ παγκαζ).
επειδη εχω εμπειρια απο 3 εκδοσεις fiesta, και εγω δε θα σου το προτεινα λογω κινητηρα.
εχει μεν πολυ ωραιο πατημα, αλλα μεχρι εκει. Προβληματα δεν εχουν βγαλει , κατι χαζοηλεκτρικα με διακοπτες εχει το δικο μας 1600. Το 1400 εχει αρχαιο κινητηρα, δεν παει και καιει. Το 1600 που εινια σαφως καλυτερο, καιει λιγοτερο απο το 1400 (δοκιμασμενο) και παει αισθητα καλυτερα αλλα ειναι μονο 3πορτο.
Το μικροτερο 1250 δεν το προτεινω καν, μπορει να ξεγελαει το κοντο κιβωτιο στις ρεπριζ, ομως επι της ουσιας ειναι αργο.
Παντα σε σχεση με το swift που εχεις τωρα.