Προτεινω fk αναρτηση...Ο λογος, η εταιρια αυτη κατασκευασει και τα koni...Τουλαχιστον στην διπλανη πολη που εχει εργοστασιο αυτο ξερω...
Printable View
Προτεινω fk αναρτηση...Ο λογος, η εταιρια αυτη κατασκευασει και τα koni...Τουλαχιστον στην διπλανη πολη που εχει εργοστασιο αυτο ξερω...
Σίγουρα ότι πληρώνεις παίρνεις όμως τις περισσότερες φορές πληρώνεις και το όνομα και όχι κάτι ιδιαίτερο thumb
Εννοείτε πως δεν περιμένω να κάνει και "θαύματα" η εν λόγω coilover όμως πιστεύω πως θα στήσει λιιιγο καλύτερα το αυτοκίνητο από που είναι τώρα :drive:
Η παραγγελία έφτασε και είναι καιρός να μπούνε στο αυτοκίνητο! Από χαμηλωμα να το αφήσω ως έχει η να το ρίξω λίγο?
Αν θες λίγο 1-2 πόντους δώστου .
Όσο το κατεβάζεις τόσο χάνεις απο άνεση .
να ξερεις πως ολες οι αναρτησεις τον πρωτο χρονο, καλες ειναι! θα περιμενω να γραψεις εντυπωσεις μετα απο κανα χρονο και καμια 20αρια χιλ χλμ
Λευτέρη για το Ζ ισχυει αυτό οτι ανάρτηση χαμηλώματος βάλεις .
Απλά εγω όταν δοκίμασα bilstein κράτησαν λιγότερο απο χρόνο .
στην δικη μου bilstein φοραω και δεν εχω παραπονο απο θεμα αντοχης..εχει να κανει κυριως με την χρηση και ο συνδιασμος ελατηριου.
και εγω εχω σπασει bilstein σε λιγους μηνες...αλλα ηταν σε αλλο σκαρι και αλλη χρηση, δεν λεει κατι για την αξιοπιστια της μαρκας.
το αμαξι στεκεται αξιοπρεπως, χωρις να διεκδικει δαφνες σε ανεση και στριψιμο...τα κανει λιγο απο ολα.
Ο συνδυασμός ήταν με ελατήρια χαμηλώματος HR οπου τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά