οχι δυστυχως δε γινεται.και εγω αυτό περιμενα αλλα έχει αντιθετα αποτελέσματα. οχι τα conti, brigestone s001 φοραει 205/50/17 runflat.
Printable View
οχι δυστυχως δε γινεται.και εγω αυτό περιμενα αλλα έχει αντιθετα αποτελέσματα. οχι τα conti, brigestone s001 φοραει 205/50/17 runflat.
πενβε ....ντη μπέστεν κουαλιτάτ !
Λοιπόν πήγα στη bmw sittas τελικά στο γέρακα. Αυτο που λογικά έφταιγε ήταν ότι ήθελε ρυθμιση το χειροφρενο και τα λαμάκια του δεν ακούμπαγαν σωστα στον τροχό με αποτέλεσμα το σημείο επαφής να είχε σκουριασει και για αυτό προκαλούσε το κόλλημα.
Άλλαξα και τακάκια πίσω γιατί χρειαζόταν.
Καλημέρα σε όλους. Τελικά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα!!!!! Οταν βρέχει ακούγεται ήχος σαν να τσιριζει ο ιμάντας και την ίδια στιγμή δημιουργείται αυτο το κόλλημα του τροχού. εντελει πιστεύω ότι δεν είναι θέμα του τροχού. Ειναι λες και δινει δύναμη ο κινητηρας και αμεσως κόβει. το όλο θέμα συμβαινει μόνο όταν βρεχει και με 2500 με μαξιμουμ 3000 στροφες και με λίγα χιλιόμετρα. Τουλάχιστον δεν μου έχει τύχει με παραπάνω γιατί δεν ξέρω τι θα συμβει. έχει κανεις καμια ιδέα τι μπορεί να είναι?? τυχαίνει να ακουω πολλα αυτοκινητα οταν βρέχει να βγαζουν αυτον τον ήχο απο τον κινητηρα αλλα δεν ξέρω αν έχουν και αυτη την αντίδραση.
βρε μπας και παει να σπινιαρει και σου κοβει απλως το αντισπιν το σπινιαρισμα του τροχου και ακουγεται ετσι απο τα φρενα???Μενω Γερακα,θες να το δουμε μαζι μια φορα???Κατι δεν μας λες καλα....
To αντισπιν είναι σιγουρα και επειδή εχεις σιγουρα καπως φθαρμένα περισσοτερο τα λάστιχα σου πλεον τωρα το αισθάνεσαι ενώ παλαιοτερα , όχι.
Οσο για το ''σκουξιμο'' του ιμμαντα από το χωρο του κινητηρα είναι καποιος τεντωτηρας ψιλοπαιγμενος και δεν ''σφιγγει'' οσο πρεπει το λουρι.
Με την υγρασία το φαινομενο πανω στο ''γκαζωμα΄'' εμφανίζεται όπως σε όλα τα παρομοια περιστατικα φθαρμένων ιμμαντων σε κάθε κατηγορια .
Nikos bob δεν νομιζω ότι είναι λόγω φθαρμένων ελαστικών γιατί δοκίμασα να κάνω το ίδιο με τερμα γκάζι σε βρεγμένο αλλά δεν εγίνε τιποτα. όταν ακουστει ο ήχος συμβαινει και κλώτσημα. και γίνεται και χωρίς γκαζι.
Stunt mike το μόνο θέμα είναι ότι πρεπει να έχει βροχή και να αρχίσουμε απλά να κάνουμε βολτες και αν συμβεί συναίβει. αυτο ειναι το κακό που δεν μπορώ να το πάω και συνεργείο. πρεπει να τους το αφήσω και να το ξεχάσω, να το παιρνουν για τις εξωτερικές τους δουλειες και ότι γίνει.
Για όλα υπάρχει λύση μόνο που δεν γίνεται να είμαστε θεοί από το νετ.