Ελλαδιστάν Νίκο μου.
Σε κάθε άλλη πολιτισμένη χώρα μπροστά από τα επικίνδυνα αυτά σημεία υπάρχουν βαρέλια με νερό σε σχήμα πυραμίδας, ώστε να αποφευχθεί το μοιραίο τη κακιά στιγμή.
Printable View
Ελλαδιστάν Νίκο μου.
Σε κάθε άλλη πολιτισμένη χώρα μπροστά από τα επικίνδυνα αυτά σημεία υπάρχουν βαρέλια με νερό σε σχήμα πυραμίδας, ώστε να αποφευχθεί το μοιραίο τη κακιά στιγμή.
Από το πρωί, ξηλώνουν διαφημιστικές ταμπέλες από τη Λ. Κηφισίας.
Επιτέλους δικαιώνονται οι αγώνες των γονιών των αδικοχαμένων παιδιών.
Έχω την εντύπωση πως ξήλωσαν και μια στα Λιμανάκια.
Άλλη μια παρανομία σ' αυτή τη χώρα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας, οι διαφημιστικές πινακίδες, οι οποίες σιγά σιγά ξηλώνονται ως παράνομες, αποκαλύφθηκε ότι έκλεβαν το ρεύμα από τις κολόνες του δημοτικού φωτισμού...
Με άλλα λόγια, αυτό σημαίνει ότι για το φως των πινακίδων πλήρωναν οι πολίτες, αφού το ρεύμα χρεωνόταν στον Δήμο.
Σύμφωνα με την Ελίνα Δάλλα, συντονίστρια του προγράμματος της αποξήλωσης των πινακίδων, οι μεγάλες φωτιζόμενες πινακίδες καταναλώνουν 7.500 ευρώ ρεύμα η κάθε μία το χρόνο.
Κι επειδή σχεδόν όλες εφάρμοζαν τη μέθοδο της “ρευματοκλοπής” αυτό σημαίνει πως οι δημότες, για παράδειγμα του Χαλανδρίου όπου είχε 22 μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες, πληρωναν το χρόνο 165.000 ευρώ περίπου επιπλέον ρεύμα!
Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χαράς Τζαναβαρα από την Ελευθεροτυπία, η ΣΔΟΕ έχει αναλάβει και ένα άλλο θέμα: Το πρόστιμο της διαφημιστικής πινακίδας όπως επιβάλλει η νομοθεσία είναι ύψους ως 30.000 ευρώ, όμως αυτό αφορά την κάθε φορά που ανανεώνεται η διαφήμιση, σχεδόν δηλαδή κάθε 15 ημέρες.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα έρευνες, οι διαφημιστικές εταιρείες και οι διαφημιζόμενοι προφανώς δεν δήλωναν την ανανέωση αυτή, προκειμένου να γλυτώσουν τα επιπλέον πρόστιμα.
Πηγη cosmo.gr
ο κλεψας του κλεψαντος λεμε.....
Δεν υποστηρίζω τις διαφ/κες εταιρίες αλλά δεν πολυπιστεύω και ότι διαβάζω.
Πως λοιπόν οι διαφημιστές έκλεβαν το ρεύμα;;;
Απο τις κολώνες της ΔΕΗ;;;
Ως γνωστό οι εταιρίες νοικιάζουν τους συγκεκριμένους χώρους απο τους δήμους.
Δεν είναι περίεργο που κανείς δήμος δεν κατάλαβε την κλοπή ;;;
Δεν είναι απίθανο;;;:think::think:
Λοιπόν με αφορμή αυτό που έγινε χτες χάρηκα αρκετά γιατί φαίνεται πως όταν οι πολίτες ενδιαφέρονται,το κράτος ενεργεί ;)
Χτες λοιπόν το βράδυ,συνεργεία, ξύλωσαν και τις πέντε παράνομες διαφημιστικές πινακίδες σε μια περίμετρο μισού χιλιομέτρου απο το σπίτι μου.
Βλέποντας το φαίνεται πως έπιασε τόπο η κίνηση του κράτους σε συνεργασία με τους πολίτες για την κατάργηση των παράνομων πινακίδων!
Έβγαλαν και application για το iphone...
https://www.illegalsigns.gov.gr/?p=542
https://www.illegalsigns.gov.gr/wp-c...3.59.37-PM.png
:warriorsmiley: :warriorsmiley: :warriorsmiley: :warriorsmiley: