:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Printable View
Συγγνώμη, αλλά να ρωτήσω κάτι άσχετο? Μήπως εσύ και ο Snoopy έχετε κάποια μακρινή συγγένεια??? Δλδ εσείς οι δύο πρέπει σίγουρα να γνωριστείτε....
back on topic....
Απόλυτο δίκιο σε αυτό μιας που και οι τρεις πελάτες με s4 μου χουν πει ότι τα περισσότερα από αυτά τα έχουν περάσει....όλοι έχουν την extreme κατανάλωση λαδιού. Ωστόσο οφείλω να ομολογήσω ότι έχω οδηγήσει (όχι στρίψει) ένα από αυτά, με καλούδια από rs4, δυναμομετρημένο 330 ρόδα και είχα εντυπωσιαστεί
Εδώ ξέχασες να προσθέσεις το ....''όλκης'' :D
Εγώ πάλι κόλησα στο "καθημερινό" !!!!!
S4 ή Evo 9/10 για καθημερινό αυτοκίνητο ???? Αρε Ελλαδάρα αθάνατη. Εδω το σκεφτόμαστε να πάρουμε 2ο αυτοκίνητο 1000-1200cc για να μην μας σκίσουν με τα τεκμήρια και εκει αγοράζετε τέρατα για καθημερινά !!!!
Τέλος πάντων.Δική μου γνώμη είναι να κοιτάξεις κάτι σε Hammer,Jeep κτλ.Τζάμπα τα έχετε εκεί και απ'ότι καταλαβαίνω το θέλεις για τους δύσκολους χειμώνες οπότε τι καλύτερο απο το να κυκλοφορείς ένα καθαρόαιμο 4x4.
οφφτοπικ. τα τζιπ δεν θεωρουνται κατι σπουδαιο στην αμερικη...
οντοπικ. Μιας και απ οτι βλεπω εισαι πιο σκληροπυρηνικος δεν πιστευω να σου αρεσει πολυ το audi. Βεβαια σε s4 που εχω μπει εμεινα μλκας με τον τροπο που εστριβε αλλα σαν το evo δεν ειναι.
Για μενα παιρνεις evo 9 αν δε σε νοιαζει εσωτερικο-ηχομονωσεις κλπ
και evo 10 αν θες ενα πιο κυριλε και σουλουπωμενο evo 9
Μου φαινεται θα παω για εβο αλλα πιο δεν ξερω ακομα,απο μ θα παω σε Σ???? Μπα μετα απο Μ πας σε ΠΟΡΣΙΚΟ χαχαχαχαα
ζάνη νομίζω πως το 10άρι είναι η καλύτερη επιλογή αν το 335 το έβγαλες απο το μυαλό σου.
για τα audi δε συζητάω κάν. αμάξια δίχως νόημα!!!
evo..and the dark side of the force will be with you!!!
https://www.youtube.com/watch?v=EjMN...?v=EjMNNpIksaI
Τελικά παίζει το 35αρι ή όχι...για να επανατοποθετηθώ αν είναι