Είναι το επόμενο βήμα φίλε…με το που τελειώσω πίσω θα σενιάρω τον μπροστά προφυλακτήρα.
Printable View
μπαξε τοτε!
Νίκο τι έχεις πάρει και σου έχει μείνει μόνο το diffuser ή ο προφυλακτήρας?
Ο εξατμίσεις είναι από Μ3 E92? Είσαι σίγουρος ότι κουμπώνουν σε αυτό το Diffuser ή σε Νon M3 προφυλακτήρα?
Κανονικά η εξάτμιση έπρεπε να γίνει στο τέλος , αλλά ο Νίκ βιάζεται λίιιιιιγο .
Aντρίκο μου μην το ανοίγουμε το θέμα γιατί θα ξεφύγουμε μετά, πες μου την γνώμη σου για τον έναν από τους τρεις και όταν θα μπει απάνω θα το δεις σε φωτογραφία ή σε καμία συνάντηση.
Καθαρά για να σε βοηθήσω σε ρώτησα ,ώστε να μην γίνει κανένα λάθος στην αγορά...
Δεν μου αρέσει καθόλου η 3τη επιλογή καθώς θεωρώ μονόδρομο την αγορά και τοποθέτηση του ΟΕΜ αν πας σε κάτι τέτοιο.
Τα άλλα 2 μου αρέσουν το ίδιο , το καθένα έχει τη χάρη του, στις φωτό δεν συγκρίνονται με ίδιες εξατμίσεις και έτσι δεν είναι εύκολη η επιλογή καθώς δεν γνωρίζω το στυλ των εξατμίσεων που θα βάλεις για να δω πιο θα δένει πιο αρμονικά με το σύνολο.
Το ξέρω φίλε ότι το είπες για να βοηθήσεις προς θεού ξέρω τι άτομο είσαι, απλά δεν θέλω να βγούμε εκτός θέματος, η τρίτη επιλογή είναι ακριβώς όπως ο οεμ μόνο που στα πλάγια δεν ανοίγει όσο ο οεμ για να μπορεί να κουμπώσει στα φτερά, αλλιώς είναι ολόιδιος.