Και μένα τα ίδια έλεγε,αλλά δεν κατάφερα να το κάνω εγκατάσταση σε win7 ούτε στα 32 ούτε στα 64.
Printable View
Εγώ ευχαριστώ για την παρέα!!!
Μαίκ :thnx: για τα καφεδάκια
Φίλε δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει ειλικρινά, και δέν ξέρω αν αλλαξει κάτι με το να περάσεις άλλο s/w στο lptp!!!
Εγκυκλοπεδικά:
με το δικό μου lptp (win7 32bit) και καλώδιο το progman δέν δουλευει στο δικό μου pre f/l όταν το συνδέω στην εσωτερική obd,
αλλα δουλευει όταν το συνδεσω στην στρογγυλή φύσσα στο engine bay, επίσης δουλεψε στην μπροστά και στου kats.
Με το lptp του Ηλία ( Vista ) δούλεψε επίσης στου kats με την στρογγυλή.
Ενώ είτε με το δικό lptp μου είτε με του Ηλία στο δικό του f/l
που έχει μόνο εσωτερικά στο αμάξι obd δέν δούλεψε. :think: :think: :think:
Δεν υπαρχει περιπτωση κατι εχει γινει λαθος στα προγραμματα,δοκιμασαμε με 4 διαφορετικα λαπτοπ και δεν διαβαζει κανενα του isou.
Υπηρξε ενδεχομενο να μην εχει σωστη ταση και συνδεθηκε φορτιστης στην μπαταρια αλλα παλι δεν ανοιξε το progman..
Ηλια οπως και να εχει αυριο θα κωδικοποιηθει η μοναδα στον γνωστο με το GT 1 ,τωρα πως γινεται να διαβαζουν κανονικα μονο τις obd τις στρογγυλες και οχι τις εσωτερικες ειναι προβλημα που θα πρεπει να ψαχτει αναλυτικοτερα με ησυχια και χρονο.
Και το δικο μου το νετμπουκ δουλεψε σε φεισλιφτ τωρα γιατι σε μερικα δεν πιανει δεν καταλαβαινω , δοκιμασαμε και μεσω του dis-coding εκει εβγαζε τρια πιθανα σφαλματα(διακοπτη,τασης,μο αδα φωτων)...
gt 1 μονοδρομος υπολογιστε το μεριδιο σας και προχωραμε σε αγορα:mpaks:
Εχω νέα.Επιτέλους δούλεψε!!!!!!Νεότερα σε λίγο,ξαναφεύγω.
Λοιπόν στο DIS και Progman με την κεφαλή τα ίδια ακριβώς.Οπότε τα παιδιά από εκεί με έστειλαν αλλού.Εκεί με κεφαλή και το ISTA διάβασε κάποια στοιχεία αλλά πάλι δεν καταφέρε να το προγραμματίσει,δεν τον άφηνε να προχωρήσει.Ώσπου βγήκε το μαγικό κουτάκι με το όνομα autologic ,αν το είδα σωστά, όπου με τρία κλικ τελείωσε η διαδικασία!Οπότε πλέον και δουλεύει το κουμπάκι και δείχνει κιόλας τις ενδείξεις!Ευχαριστώ και πάλι τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με το μικρό μου θέμα και έδωσαν με τον τρόπο τους λύση ,από το μαγαζί και τον καφέ μέχρι και την υπομονή τους μαζί μου και την επιμονή τους για τη λύση.(Πάλι πολλά έγραψα ,θα μπορούσα και ποιο αναλυτικά αλλά θα ξημερώσουμε.Πληροφορίες και ονόματα επαγγελματιών δεν ξέρω αν μπορώ να αναφέρω).
Α και που'σαι (που λέει και η διαφήμιση) επειδή μετά την επίλυση του θέματος με έτρωγε αν τελικά διορθώθηκαν όλα,κατέβηκα πριν από λίγο και σύνδεσα το laptop με τα Vista, με το καλώδιο μου.Όλα οκ,το διάβασε κατευθείαν!
Συνημμένο Αρχείο 22739
Συνημμένο Αρχείο 22740
Συνημμένο Αρχείο 22741
Κεφαλη = μονοδρομος !!!
Απο Gt1