ποιος το είπε αυτό;
Printable View
Ναι θα βγάλει και θα το κυκλοφορεί μόνο σε event ιστορικών και για συντήρηση :p
οπως ειπα ψαξε για ενα επαγγελματικο LR ωστε να εχεις μονο τα 105 τον χρονο και θα εισαι μια χαρα. Αμα θες Αμερικανια παρε ενα Κ5 blazer. Μια χαρα θα εισαι.
Και ομωσ τα αγαπαω
Είχε ένα πολύ καλό Κ5 στο car βενζίνη τρελό εργαλείο, να το πάρεις να βγάλεις γούστα and you can drive like a farmer :hystericalbs1:
Βασίλη όταν ξεμπερδέψω απ' όλα θα σου κάνω δώρο ένα μοτεράκι Μ5 αφου λεφτά υπάρχουν...!:thumbsup: Να βγάζει αφρούς ο Άρης!!!:th_Laie_67-1:
Αντρίκο δίκιο έχεις, κι εγώ αυτό φοβάμαι και το σκέφτομαι να κάνω την κίνηση, μην πάει "πισω" το project να κάνω το 36άρι Μ3 γιατί μετά θα γίνουν όλα μαζί μπάχαλο και δεν θα καταφέρω να βγάλω τίποτα απο τα δύο σωστό όπως το θέλω...
Όσο για το 36άρι δεν παίρνω άλλο... Ξέρω ότι μπορεί να συμφέρει οικονομικά αλλά και πάλι είναι ρίσκο γιατί δεν ξέρω τι κομμάτι θα πάρω και απο 'κει που πάω για καλύτερα μπορεί να "ξηλωθώ" διορθώνοντας τα σπασμένα του προηγούμενου...:thumbsdown:
Τουλάχιστον τώρα έχω καλό εργαλείο στα χέρια μου και θα ξέρω σε κάθε βήμα της βελτίωσης τι θα υπάρχει πάνω και με πόση προσοχή και μεράκι θα γίνει...:thumbsup:
Κι εγώ όπως το βλέπω μάλλον θα αναβάλλω την τρέλα μου για το Μ38 προσωρινά για χάρη της μπέμπας γιατί δεν μπορώ να περιμένω άλλο, θέλω να την κάνω "κτήνος" και είναι μπόλικα αυτά που πρέπει να κάνω... Δεν πρέπει να υπάρχουν καθυστερήσεις, το έχω βάλει στόχο...thumb
Aν πάρω θα είναι αποκλειστικά και μόνο Μ38 γιατί έχω "φάει κόλλημα"...:thumbsup:
Και όπως προαναφέρθηκε συμφωνώ απολύτως ότι κατα 99% θα παρασυρθώ και θα θέλω να γίνει όλο και καλύτερο ειδικά βλέποντας άλλα παρόμοια σε καλύτερη κατάσταση και πιο προσεγμένα και μετά δεν θα συμμαζεύομαι... Και όπως είπε και ο aristent και αν καθυστερήσει και λίγο δεν έγινε και τίποτα ούτε θα χαθούν τα τζιπάκια...:thumbsup:
Βρήκα και κάτι άλλο https://www.armytrucks.gr