Διακρίνεις μήπως κάποιο ελαφρύ θάμπωμα στο παρ μπριζ όταν ανοίγεις τον κλιματισμό;
Printable View
Διακρίνεις μήπως κάποιο ελαφρύ θάμπωμα στο παρ μπριζ όταν ανοίγεις τον κλιματισμό;
Μου εχει τυχει 2 φορες και μου βγηκε η ψυχη μεχρι να το βρω:
α) στο ε46 ηταν ο διακλαδωτηρας
β) στο Ζ4 ηταν το ψυγειο. Ειχε αδιορατες τρυπουλες (κοιτα στην πισω μερια του ψυγειου αν εχει στιγματακια απο τυχον παραφλου που βγαινει και εξατμιζεται - αφηνει ενα υποχρωμα)
Λοιπόν σήμερα είδα λιγη υγρασία στην μερια του συνοδηγού και συγκεκριμένα αριστερά στο δάπεδο.Επίσης βρήκα και στους αεραγωγούς για τα πόδια των πίσω δεξιά επιβατών και εκεί ήταν πιο έντονη.Πάμε για ψυγείο;
Πριν πας για ψυγείο ψάξε καλά το κύκλωμα... Μην το αλλάξεις τζάμπα και το πρόβλημα είναι αλλού... Πήγαμε να την πατήσουμε πριν 2-3 χρόνια με το Vectra B του πατέρα μου έτσι, ψαχναμε για διαρροή και δεν είχε πουθενά και απάνω που είπαμε να αλλάξουμε ψυγείο βρήκαμε ένα σκισιματάκι στο κολάρο ψυγείου-θερμοστάτη από κάτω που δεν φαίνονταν καν και όταν σβήναμε το αμάξι και ψάχναμε για διαρροή δεν υπήρχε πουθενά γιατί λόγω της θερμοκρασίας εξατμίζονταν αμέσως όλα τα υγρά...
Γνωρίζει κάποιος κόστος στο περίπου;
Μια απο τα ιδια μαλλον...
Προ ολιγου ανεβαιναμε χωριο και μου αναψε "χαμηλη σταθμη ψυκτικου".
Ανοιξα σιγα σιγα καπακι ψυγειου και εννοειται ητανε στην κορυφη ο δεικτης λογω θερμοκρασιας.
Ο δεικτης θερμοκρασιας απο οτι ειδα δεν ανεβηκε.
Το αμαξι Ε46 με ν46β18.
Καλα ειδα λοιπον προχθες λιγο υγρο κατω απο το αυτοκινητο....
Επαθα αρνηση ομως και δεν ηθελα να το πιστεψω.
Και τωρα που κοιταξα κρυο πλεον, φαινεται λιγο υγρο στην ποδια απο μεσα και η σταθμη χαμηλη.
Ελπιζω μονο να μας παει σπιτι χωρις θεμα με συμπληρωμα υγρων.
Το θεμα μου ομως ποιο ειναι;;;
Οταν σταματησα μετα το λαμπακι, σχεδον αμεσως, ανοιξα καπο και εβγαινε καπνος απο δω.....
Συνημμένο Αρχείο 26540
Εκει μεσα απο εκει που ειναι η βαλβιδουλα του a/c.
Ποιο πολυ σαν να εξατμιζοτανε ψυκτικο που επεφτε καπου καυτα.
Ενα τετοιο πραμα. "Λεπτος" καπνος και οχι τοσο σαν να καιγεται κατι.
Εσβησα εννοειται και εβγαλα και μπαταρια προληπτικα.
Μετα που κοιταξα υγρα ψυγειου ξαναεβαλα μπρος. Δεν αναψε τιποτα και ηρθαμε τα υπολοιπα 5-6 χλμ ως το χωριο.
Το πρωι (ελπιζω) λοιπον θα δουμε....
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
τελικα εχανε απο μια φλατζα εκει μεσα στη μπαταρια διπλα/μεσα, και εσταζε (μαλλον πανω στην εξατμιση).
φτηνα τη βγαλαμε thumb
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...t=12150&page=2 thumb
Εγώ πάντως Νικόλα από τότε που το πήρα δεν θυμάμαι να ησύχασα ποτέ από νερά :thumbsdown: Μια αυτό το πλαστικό μια το παγούρι διαστολής μια από τον αισθητήρα θερμοκρασίας :thumbsdown:.Έχω nippon παρελθόν και δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μα ποτέ με το θέμα ,μόνο λάδια κοίταγα και αυτό έτσι για να ανοίξω καπώ,μ'αυτήν την αλλανιάρα ελέγχω τρεις την ώρα :th_Laie_67-1:
Χρόνια πολλα σε εσάς και τις οικογένειες σας και πάντα με υγεία.Δυστηχως άλλο ενα πρόβλημα στο κύκλωμα ψύξης...Βάζοντας μπροστά σημερα μου ανάβει ένδειξη για τα νερά.Ανοίγω την τάπα του ψυγείου για να συμπληρώσω παραφλου και το κύκλωμα ειχε κρατήσει πίεση με αέρα.Το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο 2-3 μέρες και δεν είχε σηκώσει ακομα θερμοκρασία.Συμπληρώνω και φεύγω για δουλειά(ειμαι από τους άτυχους που εργάζονται και τέτοιες μέρες)μιας και είχα ψιλοαργησει.Κατά της 21:00 που βρηκα ευκαιρίαπάω στο αυτοκίνητο να κάνω μια εξαερωση μπας και αλλάξει κάτι.Κρύο το αυτοκίνητο από της 14:00 που πήγα για δουλειά,ανοίγω την τάπα,παλι αέρας.Κάνω εξαερωση και στης 22:00 σχολαω και φεύγω.Μόλις σήκωσε την θερμοκρασία στην μέση,εκει που δουλεύει δηλαδη,σταματώ,ανοίγω την τάπα και μου φουσκώνει τα νερά,ενώ πριν την ανοίξω τσεκάρω τα κολαρα τα οποία είναι ζεστά αλλα κούτσουρα.Θερμοκρασία δεν έχει ανεβάσει καθόλου,ενω τρόμπα άλλαξα πριν 20000 χλμ και ψυγείο πριν 40000....Τι μπορεί να φταίει;;;;