Ασχετο : έχει Μ5 ο άνθρωπος και δεν είχε κάνει μικτή ασφάλεια ...? Απίστευτο μου κάνει ...:think:
:offtopic:
Printable View
ρε παιδια 16000 σαν πολλα δεν ειναι?δεν εχει και πολλα πραγματα για να παρεις απ το αμαξι περα του εσωτερικου και του πισω αξονα!!ουτε καν λαμαρινες δνε εχει να πεις οτι θα παρεις κανενα φτερο κλπ!!!!!!
ΥΓ τωρα το ειδα εχει 1 φτερο !!!
Για να είναι και πάνω σε τάκο φαντάσου τι γδάρσιμο έχει φαει και απο κάτω
οπότε ξεχνάμε και εξάτμιση κτλ...
Εχει τσαλακώσει μέχρι και ο ουρανός !!
Το γμτ ειναι οτι ο κατοχος μάλλον θα το φαει στην μάπα.Δυσκολο να πουληθει
σ'αυτα τα λεφτά μόνο για ένα σαλόνι και κανα δυό περιφερειακά.
Για μετατροπή ούτε λόγος !! Ασύμφορη τελείως !!
μα και γω αυτο λεω δενε χει και τπτ το ιδιαιτερο να παρεις απο πανω για να πουληθει σε τετοια τιμη!!!!αλλα μπορει να πουληθει ανετα για ''αλλο'' λογο!!!!!!!!!!!!!!!
Λογικά έχει αποζημιωθεί.
Οι ασφαλιστικές εταιρίες τα μεταπωλούν με συνοπτικές διαδικασίες σε όποιον δώσει τα περισσότερα, ιδιώτη ή επαγγελματία στον κύκλο τους, ή σε όποιον το μάθει και ενδιαφερθεί, για ανταλλακτικά, για να βγάλουν κάτι από τη χασούρα τους, αλλά και για να τα ξεφορτωθούν. Γνώμη μου πως δεν έχει πιάσει πάνω από 8Κ...
Μπορεί να το κρατήσει και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης αν θέλει, θα έλεγα πως έχει και προτεραιότητα, προτείνοντας ο ίδιος ένα λογικό ποσό το οποίο θα αφαιρεθεί από την αποζημίωση. Βέβαια σπάνια γίνεται κάτι τέτοιο, εκτός αν είναι του χώρου, ή έχει βρει να το δώσει αλλού σε καλή τιμή μαζί με την άδεια κυκλοφορίας του.
Εδω και καιρο εχω αποριψει την ιδεα της μετατροπης και των μηχανικων μερων του οχηματος μου σε //Μ5 .....αν και ποτε μη λες ποτε....
Ομως ειδα οτι εαν μου εδινε μονο καποια πραγματα απο το συγκεκριμενο οχημα ,οπως: το Νavi, το ταμπλο ολο με head up display και οργανα //Μ5,το τιμονι εαν δεν εχει στραβωσει, με τα χειριστιρια των ταχυτητων(ο αεροσακος του μ-πακ που εχω πιστευω να παει γαντι),το λεβιεδακι των ταχυτητων,ολο το πισω πατωμα με τα καζανακια....φυσικα σε μια τιμη πολυ χαμηλη.....ε λεω ισως και να το σκεφτομουνα....:original:
Είμαι 99,9% ότι δεν θα μπει σε αυτή την διαδικασία
Θέλει να το πουλήσει ολόκληρο το αμάξι και όχι τμηματικά..