-
παιδια χθες που ψαχούλευα το αυτοκίνητο ειδα οτι στον σωλήνα τον ζικ ζακ ειχε γυρο γυρο λαδια οχι φρεσκα μαζι με σκονι υπάρχει κάποιο θεμα ειναι λογικο να ειναι ετσι η θελει να το παω στην bmw( ο σωλήνας ειναι ο 3 τα λαστιχένια μέρη είχαν λάδι)
https://realoem.com/bmw/showparts.do...06&hg=32&fg=20
-
Γιωργο, μπορει να υπηρχε καποια διαρροη στο παρελθον την οποια επισκευασε ο προηγουμενος ιδιοκτητης. Το λαδακι απο τη διαρροη μπορει να εσταζε εκει.
Σε καθε περιπτωση απο τη στιγμη που το λαδι εκει ειναι ξεραμενο και παλιο, μην πειραξεις το σημειο.
Καθαρισε το προσεκτικα με πανακι και λιγο νερο με καποιο απορρυπαντικο και ξεπλυνε καλα με νερο. Ο λογος που σου λεω να το καθαρισεις ειναι για να μη διαβρωσει με τα χρονια το λαστιχο απο το οποιο ειναι φτιαγμενος ο σωληνας.
-
το πήγα παιδια στην αντιπροσωπία να το δούνε μήπως ειναι κατι "σοβαρό"...ο μηχανικός γύρισε το τιμόνι απο δω το γύρισε απο κει 4-5 φορές μετα ειδε το δοχείο αν εχει καποια διαρροή και μου ειπε οτι δεν εχει τπτ ουτε διαρροή ουτε κατι αλλο που να το κατάλαβε.. το μπορει να ειναι απο την συστολή και την διαστολή του πλαστικού λέει εκει καπου στην φλασιέρα και να κάνει τον θόρυβο γιατι δεν ακούγετε πάντα και το κακο ειναι πως οταν το πήγα δεν ακουγόταν για να μου πει πιο συγκεκριμένα ...
-
Πρέπει να εστιάσεις από που είναι... από κολωνα τιμονιού ή από κάτω στο χώρο της μηχανής?
-
ακούγετε απο μεσα αυτο ειναι το μόνο σίγουρο κάπου εκει που ενώνετε το τιμόνι με την φλασιερα η μπορεί και μετά την φλασιερα δεν μπορώ να καταλάβω σίγουρα
-
τελικα δεν εχει κατι το αυτοκίνητο τσάμπα ανησύχησα άλλαξα θέση το τιμόνι( το έβγαλα λίγο πιο έξω) και έχει σταματήσει εντελώς ο ήχος..
-
Αυτο ξεχασα να στο πω οτι το κανις μεσα εξω μετα τιν λιπανση και εισε οκ και εμενα μετα απο αυτο δεν το ξανα ακουσα !!!
-
To κανει η δικη μου καθε πρωι εντονα!!Μετα σταματα...!
Δειτε πως κανει https://www.youtube.com/watch?v=lKBX...?v=lKBXvsF01Fs
-
Βλεπετε το βιντεο απο το αμαξι μου ή οχι??Γιατι σε εμενα δεν ανοιγει το link!
-
Το βλεπουμε
Η κιτρινη ενδειξη τι ειναι ?