Αυτο ειναι πολυ Θετικο το προβλημα ειναι στο κορμο μπλοκ δεν χρειαζετε γενικο λυσιμο μοτερ, απλα πλανιαρισμα αλλαγη φλαντζας,,,, και ελενχος απο τυχον ραγισμα ,,,καπου ισως
Printable View
Μου είχε συμβεί και εμένα αυτο σε ένα φιατ μπραβα κόπηκε το κομμάτι αναμεσα στους δυο κυλινδρους, το αμάξι δεν πήγαινε καθόλου αλλα ούτε λάδια ούτε νερά δεν είχαν προβλημα, ο μάστορας έβαλε συμπιεσομετρο και μου είπε ότι παει γέννησε? αλλάζω μοτέρ μόνος μου και μετα μια Κυριακή λέω δεν ανοίγω το παλιό μοτέρ να δω τη είχε? και ήταν μόνο η φλατζα.
Μετα απο χρόνια πουλήθηκε και με μοτέρ ρεζερβα.
μάγκες μια τιμή περίπου για αυτό? για να μην με κοροιδεψη ο μηχανικός. για πλανιαρισμα και αλλαγη φλαντζας
up.
μάγκες μια τιμή περίπου για αυτό? για να μην με κοροιδεψη ο μηχανικός. για πλανιαρισμα και αλλαγη φλαντζας
1] Λαδια μεσα στον χωρο καυσης περνανε οταν σπασει ελατηριο λαδιου η οταν εχει φθορα ο κυλινδρος,και ποτε οταν καψει φλατζα.
2]Ασπρο καπνο δεν εχει γιατι η ποσοτητα νερου που περνα στον χωρο καυσης ειναι απειροελαχιστη.
3]Για να ασπρισουν τα λαδια πρεπει η ποσοτητα νερου να ειναι αρκετα μεγαλη,η η ζημια αρκετες μερες και να συμπληρωνουμε συνεχεια νερο.
Αν ασπρισουν τα λαδια την κατσαμε την βαρκα.
Τροποι διαγνωσης.
Ο κλασικος με την καποτα στην ταπα του ψυγειου
Ασπρισμα στην ταπα του λαδιου
Φυσαλιδες στον δεικτη με ζεστο κινητηρα
Στιγμιαιο ρεταρισμα κατα την εκινηση του κινητηρα μετα απο αναμονη
Πρισμενα κολαρα,πιεση στο δοχειο διαστολης και πριξημο κολαρων κατα το μαρσαρισμα.
Τιμη ,ειναι αναλογα την ζημια και το τι δουλεια θα γινη.
Ενδεικτικα απο 200 εως 700ε
Σωστη εργασια.
ΕΛΕΝΧΟΣ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΚΟΡΜΟΥ
ΕΛΕΝΧΟΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΚΥΛΙΝΔΡΩΝ
ΕΛΕΝΧΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΠΑΚΙΟΥ για τυχον ρωγμες
ΕΛΕΝΧΟΣ ΔΙΑΒΡΩΣΕΩΝ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΚΑΠΑΚΙΟΥ
ΠΛΑΝΗ ΚΟΡΜΟΥ αν ειναι απαραιτητο
ΠΛΑΝΗ ΚΑΠΑΚΙΟΥ ΠΑΝΤΑ--ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΔΡΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ--Αν ο κινητηρας ειναι με καπελωτα αλαγη ολων για εκ νεου ρυθμιση βαλβιδων.ΝΕΑ ΜΠΟΥΖΟΝΙΑ --ΣΕΤ ΦΛΑΤΖΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΠΑΚΙΟΥ με ολα τα παρεμφερη του -λαδια -νερα-μπουζι.
να υπολογίζω δηλαδή στο 400 ευρώ περίπου?
της φλαντζες να τις αγορασο μονος μου η ας τα αγοραση ο μηχανικός?