Ειδα απο κοντα και εκανα και μεγαλη βολτα με το Citroen C3 diesel ,δες το Αρη νομιζω θα σου αρεσει και στο ματι και στην τσεπη και στα φορμουλισια ενστικτα σουthumb
Printable View
Ειδα απο κοντα και εκανα και μεγαλη βολτα με το Citroen C3 diesel ,δες το Αρη νομιζω θα σου αρεσει και στο ματι και στην τσεπη και στα φορμουλισια ενστικτα σουthumb
Αρη το Yaris το οδηγησες?
Επισης θα σου πρότεινα να περασεις μια βόλτα και απο chevrolet. Μην τα υποτιμησεις, εχουν ανεβει αρκετα πια.
Άρη το ενδεχόμενο να δώσεις το 520i για ένα 520d δεν υπάρχει; Ή έστω 320, μιλάω καθαρά για θέμα χώρων.
Οδήγησα ένα Hybrid μεταχειρισμένο πριν λίγους μήνες. Ο τύπος ήθελε 16.800 για 'κεινο. Νομίζω ακόμη το έχει στο car. Δε με ενθουσίασε, ένιωθα σα να οδηγούσα χαρτοκιβώτιο επενδεδυμένο με αλουμινόχαρτο. Δεν ξέρω τι λέει το Euro NCAP, εγώ σου βγάζω περισσότερα αστέρια πέφτωντας στον τοίχο καβάλα σ' άλογο με πανοπλία, ασπίδα και κοντάρι στα χέρια.
Έχει φίλος μου το Aveo. Τίμιο αυτοκίνητο αλλά καμία σχέση με τα άλλα. Μικροί χώροι, μικρό πορτ-μπαγκάζ, εργονομία προβληματική και εμφάνιση που δε μου κάνει κλικ.
Για να πετύχω τον στόχο που θέλω, πρέπει να πέσω στη μισή κατανάλωση και να γλυτώσω τέλη και φόρο πολυτελείας. Αν είναι να κάνω απόσβεση σε 2-3 χρόνια, δεν αξίζει τον κόπο. Εξάλλου, αν κοίταζα ξανά για μεγάλο αυτοκίνητο, θα κοίταζα το V40 D2 ή το S60 που έχουν λογικά κυβικά για την ελληνική πραγματικότητα.
Aρη αν δωσεις την πενβε.... πας για c4 diesel....
αυτα που κοιτας ειναι μικρα... εκτος αν εχεις για ταξιδια το τεριος....
Σπύρο, το Golf V GTI που είχαμε είχε συνολικό μήκος 4,2m, 2,57m μεταξόνιο και 350 λίτρα πορτ-μπαγκάζ. Το Clio IV έχει 4,1m μήκος και 2,59m μεταξόνιο με 300 λίτρα πορτ-μπαγκάζ. Μόνο σε μετατρόχιο υστερεί 4 πόντους. 4 πόντοι είναι πολλοί? Θα μου πεις, εξαρτάται που τους έχεις...
Πλέον δε χρειάζεται να κουβαλάω καροτσάκια, μπανιέρες και γιογιό. Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει. Μια χαρά βολεύομαι με ένα αυτοκίνητο τέτοιου μεγέθους. Εξάλλου, εμείς οι Large τύποι πηγαίνουμε με λίγα και γυρνάμε με πολλά, you know...