Αρχικό μήνυμα απο
Dimzan
Γεια σου εαακιτη!
Η σχολη που ειμαι ειναι το φυσικο Αθηνας το οποιο σχεδον διοικειται απο το ΚΚΕ. Σε συνεργασια πολλες φορες με τα εαακ η τις αγωνιστικες κινησεις κανουν οτι τους καπνισει.
Αυτοι οι ιδιοι (οι αριστεροι) βριζουν εμας τους ανεξαρτητους (οχι δαπ-πασπ αλλα ανεξαρτητοι) που πηγαμε να δημιουργηθουμε για να βελτιωσουμε καποια πραγματα στη σχολη.
Διοτι οι ομηλιτες του ΚΚΕ στη σχολη μας ειναι 8ο ετος και δεν τους νοιαζει να τελειωσουν τη σχολη. Διοτι τωρα που βγηκαν οι ανεξαρτητοι οι αριστεροι δεν κατεβασαν καταληψεις σε φοβο μην χασουν ψηφους.
Ξερω πολυ καλα τι γινεται στη σχολη μου και δε θα με πληροφορησεις εσυ. Εαν παλι συνεχισεις να μου επιτιθεσαι απλα θα σε αγνωω.
Βρες επιχειρηματα.
Οταν αγαπητε "παιρνεις γραμμη" απο το κομμα τοτε δεν εχεις ελπιδες σα φοιτητης και ανερχομενος βουλευτης να εκφρασεις κατι καινουριο. Η γραμμη του κομματος σε οδηγει να αναπαραγεις το ιδιο σαπιο συστημα που ισχυει στην πολιτικη. Ειτε μιλαμε για πασοκ-νδ-κκε-συριζα. Εφοσον αυτοι συο λενε πως θα κινηθεις θα γινεις ιδιος με αυτους. Διεφθαρμενος, κλεφτης, ψευτοιδεολογος.
Περαστικα!
ΥΓ και επισης αν ειδες και διαβασες τα ποστ μου ειπα οτι δε γινεται να καταργησουμε το ασυλο εμ σημερινα δεδομενα