Printable View
αν θες αντοχη dunlop αν θες κρατημα παρε τα brigestone
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο dimimav Σιγά το φθηνό το Barum όποιον ρώτησα 30 ευρώ κάτω από το επώνυμο είχε δεν αξιζει 100 ευρώ κάτο από επωνυμο είναι !!!
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Για τα Petlas εχω ακουσει καλα λογια Χρήστο. Τι λες εσυ τα εχεις βαλει??? Δεν αντέχουν ρε συ ανοίγουν από μέσα ναι έχω βάλει αρκετά !!!
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο ziaba αν θες αντοχη dunlop αν θες κρατημα παρε τα brigestone Ανάποδα τα είπες !!!
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Γιατι συζητατατε για λαστιχα που ειναι σαπουνι ; ; ; Να επιλεγεται για ελαστικα που τα εχουν θυγατρικες αν θελετε πιο φθηνη λυση !!! ΠΧ . . .Michelin-bf coodrich-kormoran Continental-uniroyal-barum (barum) απιστευτα οικονομικο και καλο ελαστικο το εχω βαλει σε αρκετα αυτοκινητα !!! Για τα Uniroyal rainsport 2 ποιά η γνώμη σου?
μπαρουμ πανω απο 10 ετη και στα 2 οχηματα.... Μηδεν προβλμ.. Και οικονομικα....
Fulda?? Το λαστιχο του ταξιτζη οπως λενε??
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Δεν αντέχουν ρε συ ανοίγουν από μέσα τι εννοεις ανοιγουν Χρηστο?
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο jo65947 Για τα Uniroyal rainsport 2 ποιά η γνώμη σου? Δεν τα δουλεψα φιλε μου οποτε δεν μπορω να εχω αποψη . . . Βεβαια στο Ε30 που εχουμε φοραει αυτα που λες καλο φαινεται μεχρι τωρα . . .
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Fulda?? Το λαστιχο του ταξιτζη οπως λενε?? Αδερφε ο ταριφας ο κορινθιος λεει μερτσεντέ μισελέ και ξερω ψωμι . . .