Αν τύχει κάτι σοβαρό αντιπροσωπία θα πας...
Είναι να μη σου τύχει...
Printable View
Εγώ που είχα τα "κουφά προβλήματα" με το valvetronic η θέση της επίσημης αντιπροσωπείας (Σφακιανάκης Λαυρίου & Κηφισίας) ήταν ότι χειρότερο και εκτός τόπου και χρόνου είχα ακούσει.... και φυσικά με χρεώσεις διαστημικές...
Εγώ πραγματικά δεν πρόκειται να σταματήσω ποτέ έξω από αντιπροσωπείες για κανέναν λόγο και για τίποτα... θες κάτι απλό... π.χ. απλό service (λάδια, ξύδια κτλ), το βρίσκεις οπουδήποτε και πάμφθηνα... θες κάτι πιο προχωρημένο... π.χ. τακάκια κτλ.... πας οπουδήποτε και το κάνεις ΧΩΡΙΣ να κάνεις εκπτώσεις σε ποιότητα... ίδιοι κωδικοί τακακιών χωρίς τη σήμανση bmw στο κουτί με πολύ λιγότερα χρήματα.... θες κάτι πιο extreme.... π.χ δίσκο-πλατό... πας οπουδήποτε και το κάνεις με τα μισά χρήματα βάζοντας τα ΙΔΙΑ ανταλλακτικά σε ποιότητα (π.χ. luk ή sachs).... αν σου τύχει κάτι κουλό.... τότε κάνεις το σταυρό σου.... και δεν πας στην αντιπροσωπεία γιατί θα σου αλλάξουν το μισό αυτοκίνητο με τη μέθοδο της "δοκιμής" μέχρι να βρουν (και αν βρουν) το τι φταίει, χρεώνοντας διαστημικά ποσά....
Προσωπική μου άποψη όλα τα άνω χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν...
Σταματάω εδώ γιατί έχουμε αρχίσει και ξεφεύγουμε από το παρόν topic "E90 τακάκια"....
θα προτεινα κεραμικα καποιας επωνημης εταιριαε
Καλησπέρα στην παρέα, ο λόγος που ξέθαψα το θρέντ είναι γιατί έφτασα τα 40000 χιλιόμετρα και μάλλον ήρθε η ώρα της αλλαγής, μιας και ο υπολογιστής γράφει 1600χλμ για τα μπροστινά και 340χλμ για τα πίσω τακάκια. Το πρώτο ερώτημα είναι πώς γίνεται τα πίσω τακάκια να φθείρονται πιο γρήγορα (διάβασα ότι έχει παρατηρηθεί ξανά και σε άλλες περιπτώσεις), έκλεισα ραντεβού στον Σπανό στη Βουλιαγμένης και μου είπε μηχανικός μπρός-πίσω αλλαγή 440¤, το οποίο είναι τσιμπημένο και σαν νέο κάτοχο BMW με βάζει σε σκέψεις! Γενικά, εάν δείτε και στο https://www.bmw.gr/owners/service/bmw_value_care.html τα λεφτά αυτά που μου ζητούν δεν αντιπροσωπεύουν τις τιμές που αναφέρουν, εκτός και άν έκαναν λάθος και είναι 340¤! Γνωρίζω ότι έξω οι τιμές είναι διαφορετικές, η ερώτησή μου είναι η εξής! Είναι το συνεργείο της γειτονιάς ικανό να σου βάλει καλής ποιότητας τακάκια (που θέλω να πιστεύω ότι θα σου βάλουν στην επίσημη), να σου ρυθμίσει σωστά τους αισθητήρες και να σου σβήσει τις ενδείξεις; Ρωτώ γιατί υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν τον διαθέσιμο χρόνο, είτε δεν ξέρουν να ψάξουν από ίντερνετ για κωδικούς, να κάνουν έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο, να ψάξουν το οικονομικότερο συνεργείο σε κάποιο μέρος της Αττικής.
Στο προηγουμενο αυτοκίνητό μου παρατηρησα πρωτα τα πισω τακακια να εχουν φαγωθει πιο πολυ από τα εμπρός και ο μηχανικός με ρωτησε αν κανω ταξιδια. Του απάντησα ότι κάνω μόνο ταξίδια και μου ειπε οτι αυτός ειναι ο λόγος που τα πισω ειχαν περισσοτερη φθορα. Οταν φρεναρεις απο μεγαλες ταχυτητες για καποιο λογο η κατανομη πεδησης δινει το βαρος στα πισω φρενα. Στο Χ3 μου που το χρησιμοποιω και αυτό μόνο για ταξιδια παρατηρω το ιδιο φαινόμενο.
Εγω παιδια αλλαξα πισω τακακια(textar) και αισθητηρα και πληρωσα 100 ευρω πολλα η λιγα?Η αντιπροσωπια ζηταει 140 τι λετε αξιζει τελικα τον κοπο?
^ Μια χαρά είσαι
-> δώσε μια διεύθυνση και τηλέφωνο του μαγαζιού που πήγες και τα άλλαξες, μπορεί να βοηθήσεις κάποιον άλλο με αυτό τον τρόπο.