Αρχικό μήνυμα απο
HLIAS - E36
Ρε μάγκες? Τι θρεντ είναι τούτο? Και πως και δεν το πήρα χαμπάρι τόσο καιρό???:shok:
Με μπριζώσατε πολύ άσχημα τώρα!!! Asconακιας μέχρι το κόκκαλο... Όνειρο ζωής! Μέχρι και την 36άρα θα έδινα για μια ASCONAPA...!!!:thumbsup:
Όσοι με ξέρουν καταλαβαίνουν πόσο κολλημένος είμαι αφού φανταστείτε πάντα έλεγα ότι η BMW δεν πρόκειται να φύγει από τα χέρια μου...
Στο τσακ δεν είχα πάρει εκείνο το Ascona (2πορτο) πέρυσι το Δεκέμβριο, ακριβώς μία βδομάδα πριν αγοράσω την BMW... Ήταν από έναν παππού ο οποίος δούλευε μέσα στην Opel και το '79 που βγήκε στη σύνταξη το πήρε και το εφερε ο ίδιος από Γερμανία... Ο παππούς κάπου στα 80 - 85... Το αμάξι σε εργοστασιακή κατάσταση, απείραχτο από κάθε άποψη, 1600cc και το μόνο που έχει αλλαχτεί είναι τα αναλώσιμα... Κάπου 250.000 χλμ και δεν είχε αλλαχτεί ούτε ο δίσκος...!:shok: Ότι πρέπει για ανακατασκευή!thumb
Αυτό θα το σκέφτομαι για πάντα! Λένε ότι δεν πρέπει να αφήνεις τα όνειρά σου γιατί μένουν αποθυμένα και βγαίνουν στην πορεία... Αν μου τη δώσει καμια φορά άγρια..... την έκανα την...... αμαρτία!thumb