Κλεισιμο στη μπουζου με εποπτεια αστυνομικων για να μην καταληξει ο βασανισμος σε θανατο,το οποιο θα ειναι και λυτρωση για αυτον.
Printable View
Κλεισιμο στη μπουζου με εποπτεια αστυνομικων για να μην καταληξει ο βασανισμος σε θανατο,το οποιο θα ειναι και λυτρωση για αυτον.
Τι μας βάζεις ρε Σταμάτη χρονιάρες μέρες.
Αυτά πάντα θα συμβαίνουν,δυστυχώς.
Βάλε κανα ντριφτοβίντεο ή τον Άι Βασίλη!
στον κλεφτη κοψιμο το χερι λιγο λιγο μολις κλεινει η πληγη πιο πανω κοψιμο κτλ....στον βιαστη το ιδιο λιγο λιγο κοψιμο η τσ.....τσου του κτλ.μετα γ.......ι παραφυσιν καμια 500αρια φορες......στον φονια λιθοβολισμο και λιγο πριν πεθανη γδαρσιμο......και στα σκυλια μετα......να δεις ποιος τολμαει μετα να κλεψη η να βιαση......
Εισαστε για γελια....
1. Η θανατικη ποινη οχι μονο δεν περιοριζει την εγκληματικοτητα αλλα την πολλαπλασιαζει.
2. Η κοινωνια και η οικογενεια γαλουχει και συντηρει τους εγκληματιες. Κανεις δε γεννιεται εγκληματιας.
3. Αν το συστημα σωφρονισμου λειτουργουσε ιδανικα, ολοι, ακομα και οι εγκληματιες θα ηταν χρησιμοι.
4. Η αυτοδικια μπορει να ειναι η λυτρωση των συγγενων προσωπων ΑΛΛΑ δεν ειναι λυση γιατι γενναει τη βεντετα.
5. Ποιος αμεμπτος θα αναλαβει να τον σκοτωσει; Αν σκοτωσεις τον εγκληματια εσυ τι εισαι;
Ειμαι σιγουρος οτι ολοι εισαστε χριστιανοι γεματοι αγαπη....!!!!
Το 1ο σχολιο το προσπερνω. Τετοια ΖΩΑ δεν πρεπει να ζουν παρασιτικα εις βαρος των αλλων. Οποιος σκοτωνει για 5-10 ευρω, βιαζει, πουλαει πρεζα, ειναι παιδοφιλος και ο,τι αλλο αρρωστο υπαρχει αναμεσα μας, ΔΕΝ πρεπει να ζει γιατι δεν προσφερει τιποτα αντιθετως βλαπτει. Τον καημενο που δεν εχει να φαει ή βαριεται να δουλεψει και θα κλεψει ενα σουπερ μαρκετ.. αντε να δειξω λιγη κατανοηση ενω δεν πρεπει. Τους αρρωστους που βιαζουν τα παιδια τους για παραδειγμα, γιατι να τους αφησω να ζησουν? Ή μηπως να τους ταιζω στη φυλακη?
Μερικοι γεννηθηκαν εγκληματιες, ειχαν τη ταση. Αλλοι εγιναν στη πορεια. Ο πορτοφολας ας παει μεσα μηπως και αλλαξει. Ο παιδοφιλος/βιαστης δεν πρεπει να παει μεσα. Βασανιστηριο 5-6 ωρες και θανατος επιτοπου.
Κατι τετοιες φιλανθρωπικες αηδιες μας εχουν φαει, για να προστατεψουμε υπανθρωπους. Παλι καλα που στις φυλακες μερικοι ξερουν πως πρεπει να τιμωρησουν τετοια ατομα.
Αμα εχεις τυψεις που θα σκοτωσεις τετοια ζωα, το κανω ευχαριστως εγω thumb
Ειμαι......αλλα αν σου κατσει τετοιο πραμα στην οικογένεια.....γίνεσαι @%#$%@ δεν μορω να σκεφτώ τοσο κακιά λέξη γι αυτο βάζω σύμβολα......παντως ευχαρίστως θα τον σκότωνα με τα ίδια μου τα χέρια, πολυ αργά και βασανιστικά.....και μετά θα έτρωγα πολυ ευχάριστα την ιδια του την καρδιά.....κυριολεκτικά μασώντας την....thumbthumb
Ναι ειμαι Χριστιανός.....γεμάτος αγάπη......
αφου συμφωνειτε ολοι μεταξυ σας και τα βρισκετε γιατι ανοιγετε θρεντ και μαλιστα με δημοψηφισμα;;
ξαναδιαβαστε το κειμενο μου και καλυτερα διαβαζετε το μια φορα την ημερα...μπορει κατι καλο να σας μεινει...που αμφιβαλλω..
α, και κατι αλλο:
καθε μερα οι κοινωνια σας εξευτελιζει,σας παιρνει τα λεφτα,την αξιοπρεπεια, τα σπιτια και σας αφηνει σα στημενες λεμονοκουπες...Δε σας βλεπω να μασατε καρδιες και να τους τιμωρειτε...ΤΣΑΜΠΑ μαγκες εισαστε....Αυτοι σας κανουν δολοφονους και μετα σας τιμωρουν...
Οχι, δεν ειμαι αναρχικος...