Αρχικό μήνυμα απο
Stunt Mike
Νομιζω οτι τους εχεις μπερδεψει ολους φιλε μου Gianni M....Φορας μοτερ S14 190hp αυτο ειναι το μονο σιγουρο,παρεα με την εντελως λαθος διασταση,για Ε30,του 245/35/17!δεν διαλεξα απλα ετυχε το ζευγαρι μπροστα μου κ τις πηρα.Παμε λοιπον σε ερωτηση 1η:
-σασμαν φορας αυτο με την 1η κατω?Αν ναι,τοτε η κλιμακωση σου ειναι παρομοια με των Ε36 και κανονικα φοραγε διαφορικο με βημα 3.25.Πιθανον τωρα φορας 3.91-4.10 που εξηγει το γεγονος οτι εχεις κοφτη στα 210χλμ στις 6900σαλ για κοφτη ειχα αλλες 600 στροφες.μικρης ισως σημασιας.
Ερωτηση 2η:
-εχεις τσεκαρει τι λεει το ταμπελακι του διαφορικου σου ως βημα?εχω αναφερει οτι εχουν αλλαξει κορωνα πηνιο.Γιατι φανταζομαι οτι τ'αμαξι σου ειναι μετατροπη κι οχι γνησιο και ειναι πολυ πιθανο να γινεται της παντρειας η προικα στα μηχανικα σου μερη.
Εφοσον λοιπον τσεκαρεις αυτα τα 2 βασικα πραγματα(για να μην ειμαστε ολο υποθεσεις),επανερχομαστε στο θεμα σου.
Επισης να ξερεις οτι δεν παιζει ρολο μονο το βημα σου για την ευκολια-διαρκεια της πλαγιολισθησης,αλλα και η ευθυγραμμιση σου....Ενα ''κλειστο'' πισω συστημα με μπολικο καμπερ ξεκιναει πολυ πιο δυσκολα το ντριφταρισμα,ειδικα σ'ενα μοτερ που ειναι αροπο πριν τις 4000σαλ....το αμαξι ειναι ακριβως εκει που πρεπει να ειναι ενα σωστα δρομισιο αμαξι