Δεν παντρεύομαι σου λέω :whistle:
Και εγώ εντός βδομάδας θα ξέρω σίγουρα
Printable View
Παρακαλω δηλωστε οσοι θα ερθετε σιγουρα,ετσι ωστε να γινουν οι καταλληλες ετοιμασιες.
....επισης μεχρι στιγμης δεν βλεπω διαμαρτυρια για την επιλογη της ταβερνας, οποτε θεωρω οτι συμφωνειτε με την επιλογη.thumb
ελπιζω μεχρι τα μεσα της εβδομαδας να εχουμε και αλλες συμμετοχες απο τους Λαρισαιους παλιους συμφορουμιτες, που δεν δηλωσαν τιποτε ακομη.:original:
:warriorsmiley: :warriorsmiley: :warriorsmiley:
Φαγητό να έχει και όπου θέλεις...μόλις μάθω Άρη θα ενημερώσω για σίγουρα...στείλε και μία inbox το τηλ σου γτ χάλασε η συσκευή και έχασα τις επαφές μου
Μια και μπορει να χρειαστειτε το τηλ. μου για λεπτομερειες,τοποθεσια κλπ.θα το γραψω και εδω:
Cosmote απλη γραμμη: 6977-344778
Cosmote What's up: 6986-190811
μπορειτε να με παρετε τηλ.οποτε θελετε εκτος απο μεσημερι 3-5 που ειναι κλειστο.
thumb
Συμμετοχες:
1.aristent+1
2.dimimav+1
3.bill m3
4.nfot
5.GanKostas-E90
6.Andri+1
7.Μιχάλης
8.spar@
9.gianstef
10.dafidack
11.Scania 124
12.Tam-tam
13.
14.
15.
ταμ ταμ?
bill m3?
spyrous?
nfot?
Ω ρε φιλε θα περασουμε καλα,Αρη υπολογισε
geo+1 :thnx:
Ωωωω και δικαιωμα επιλογης :thumbsup:
Λοιπον, αν και ειμαι λιγο παραπανω μπαρμπας για τις ηλικιες που αναφερεις, δε με χαλανε καθολου.
Προτιμαω μικροκαμωμενες, οχι αδυνατες, οχι χοντρες, αρα απο φυσιλογικες εως γεματουλες, με λογικα πιασιματα, ξανθες - καστανες.
Μαυρομαλλες - κοκκινομαλλες μονο ειδικες περιπτωσεις :hystericalbs1:
Ζηταω πολλα ο κωλογερος;
:thnx:
Σαββατο 1-12-2012 ωρα 21:30 για να μας μπει καλα ο μηνας,θα φαμε και θα πιουμε στην:
Ταβερνα "Ροδαφνον"
Αμμοχώστου 1 & Φαρσάλων,
Λάρισα - Πλατεία Αβέρωφ,
ΤΚ 41335, ΛΑΡΙΣΑΣ
:fagopoti: :fagopoti: :fagopoti: :fagopoti:
Η ταβερνα εκτος απο καλο φαγητο(κεμπαπ,σουβλακια,κλ .) εχει ρεμπετικη κομπανια(μπουζουκι,κιθαρα, παγλαμα) που παιζει μετα τις 10:00 (χαμηλα σε ενταση,δηλ.θα μπορουμε να μιλαμε)
Σιγουρες συμμετοχες μεχρι στιγμης:
1.aristent+1
2.dimimav+1
3.Geo316+1
4.gianstef+1
5.dafidack
6.Μιχάλης
7.nfot+1
Συνολο 12
Οχι 100% επιβεβαιωμενες συμμετοχες:
1.Andri+1
2.spar@
3.bill m3
4.Scania124 +1
5.Tam-tam +1
6.GanKostas-E90
Συνολο:9
Για να μπορεσω να κλεισω τις αντιστοιχες θεσεις στην ταβερνα, θα ηθελα μεχρι αυριο το μεσημερι, να δηλωσετε οσοι ακομη θελετε να ερθετε και οσοι ειναι στη λιστα με τις αμφιβολες συμμετοχες, εαν εχει γινει σιγουρο οτι θα ερθουν, να το γραψουν εδω να και θα κανω τις αλλαγες.thumb
εγω θα ειμαι Λαρισα αλλα μαλλον θα ειμαι εκτος γιατι εχω και πολυ δουλεια (εργασιες κλπ) και για λογω υγειας...
Να περασετε τελεια και θα τα πουμε στην επομενηηηηηηηηηηηηηη!!!!!