Αυτό είναι το καλύτερο.Δεν ξέρω από που σκ@τα παίρνει ρεύμα αυτό.Αν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτίσει.
Printable View
αν εγκατασταθει κεντρικα απο το λεβητοστασιο θα παιρνει, απο που αλλου?
εκτος αν ο καθενας βαλει απο ενα τετοιο μαραφετι μεσα στο σπιτι του.
αλλιως θα πληρωνεις κι εσυ το μερτικο σου...:hystericalbs1:
απ το κοινοχρηστο...χαχαχααχαχ
και θα βαλουν μετρητες!χαχαχαχαχαχα
διαβασα το πρωτο κουλο 99% βαθμος αποδωσης....
επισης τι πατεντα βρηκαν? γιατι ο θερμοσιφωνας μια ζωη ξερουμε οτι καιει παρα πολυ γι αυτο οι περισσοτεροι βαλανε ηλιακους κλπ...
τωρα βρηκαμε την πατεντα.... και χρειαζεται λιγοτερο ρευμα να ζεστανει 200 λιτρα νερο απο 60!
παντως ειναι η μεγαλυτερη χαζομαρα... μπορω να γραφω πολλα αρνητικα!
και οπως ειπα και περσι, το καλυτερο σε οσους ζουμε στην πολη σε σπιτια 10ετιας ειναι να συντηρησεις καλα τον καυστηρα σου και να καθαρισεις τον λεβητα σου, αυτο δεν θα στο κανει ο υδραυλικος αλλα ο ειδικος που θα εχει αναλυτη καυσαεριων να στον ρυθμισει σωστα...
ακομα και το φυσικο αεριο που στην αρχη το χρησιμοποιουσα στη Λαρισα, τα παγια εφτασαν σε απελπιστηκα νουμερα!
Υπαρχει αυτο το λινκ
https://www.pomida.gr/index.html
ειχα βρει αρκετες χρησιμες πληροφοριες,
Πάντως υπάρχει γενικότερα τρελό "θέμα" με το πετρέλαιο.Χθές που είχα πάει mediamarkt γινόταν πανικός στο τμήμα με τα διάφορα ηλεκτρικά καλοριφέρ και τα διάφορα άλλα θερμαντικά προϊόντα.
τη σερνει τη τζαμοπορτα
την παιζει τη φλογερα
το χειροτερο ξερεις ποιο ειναι?
να εισαι φοιτητης να πληρωνεις το πετρελαιο κανονικα και να μην το πληρωνουν αυτοι με τα ακριβα τζιπ και τις οικογενειες.... και ο διαχειρηστης να κλεινει την παροχη γιατι ειναι -..
και οταν τους χτυπας το κουδουνι να σου ανοιγουν με το αμανικο και αναψοκοκκινισμενοι γιατοι εχουν φουντωσει το τζακι στις μεζονετες τους...
αληθινο περιστατικο σε φιλο μου!χχααχαχχα
εγω ειχα φυσικο αεριο αυτονομη μοναδα και φετος ειναι η πρωτη χρονια με πετρελαιο!