Περιορίζεις τον συντελεστή ψύξης με την βαφή , ο κατασκευαστής δέν νομίζω να κατασκευάζει ολόκληρο αυτοκίνητο και να αμελεί την καλή βαφή στις δαγκάνες επειδή το ξέχασε, κάποιος λόγος θα υπάρχει..!!!
Printable View
Συμφωνω με φανη.
Ασε που ετσι και αλλιως δεν τιθεται θεμα να αδειασεις θερμοτητα μεσω δαγκανας. Η θερμοκρασια αναπτυσεται σε τακακια και δισκους, και οπως ολοι γνωριζουμε, οι δισκοι κανουν απαγωγη της θερμοτητας μεσαω της αυλακωσης που εχουν στο εσωτερικο τους.
Και οι δαγκανες επηρεάζονται που με τη σειρά τους επηρεάζουν τα υγρά.
Τα υγρα επηρεαζονται απο την δικη τους τριβη μεσα στα σωληνακια ρε. Ειδικα σε σωληνακια αεροπορικου τυπου, που δεν μπορουν να εκτονωσουν την θερμοτητα των υγρων, οσο τα απλης μορφης σωληνακια που τραβουν μεγαλο ποσοστο θερμοτητας, με τα γνωστα αποτελεσματα συστολης - διαστολης, που φερνουν μειωμενη αποδοση.
Μπορεις να τσεκαρεις πιανοντας την δαγκανα μετα απο διαδρομη. Ισα ισα χλιαρη θα ειναι, ενω ο δισκος θα ζεματαει.
Οτι ενα ποσοστο θερμοτητας περναει ειναι βεβαιο.
Το μεγαλυτερο ποσοστο θερμοτητας τραβιεται απο τον δισκο, ο οποιος κανει την διωχνει κατα πολυ μεγαλο ποσοστο.
Η θερμοκρασια των υγρων κατα πολυ μεγαλο ποσοστο ωφειλετε σγο συνεχομενο πρεσσαρισμα και στο πανω κατω της διαδρομης που κανουν.
Προσωπικα αυτο γνωριζω.
Νομίζω στις δαγκανες με κεραμικά εμβολα περιορίζεται κατα πολύ η θέρμανση των υγρών
Κεραμικα εμβολα? Υπαρχουν και τετοια ε???
Για τιτανιου ηξερα σαν πιο ψαγμενη κατασκευη, που φορανε οι φορμουλες και το μοτο τζι πι.
Αυτά που φοραγα εγώ τα brembo κεραμικα εμβολα είχαν τομι