-
Θα γίνει ωραίο μεταχειρισμένο σε 4-5 χρόνια ;)
To έχετε παρατηρήσει?
Ας είναι καλά το marketing....
σου βγάζει μια εταιρία ένα αυτοκίνητο γυμνό με 20.000 ευρώ και εσύ του βάζεις κάποια εξτρά και φτάνει 30.000 ευρώ...
...όμως σε 4 χρόνια βγαίνει το νέο που το διαφημίζει για 20.000 ευρώ (πάλι γυμνό). Οπότε σου λέει ο αγοραστής μεταχειρισμένου.... θα μου το δώσεις φίλε για ένα 10ρικο -"και βγάλε"- ή να πάω να πάρω το καινούργιο μοντέλο με 20.000- που είναι και καινούργιο και όχι παλιό σαν το δικό σου...... (ανεξάρτητα με το αν εσύ έχεις χύσει αίμα με τον εξοπλισμό του......)
Περιμένετε λοιπόν να τα τσιμπήσουν οι σημερινοί (όσοι έχουν) και σε 4-5 χρονάκια......
-
Mε το που πήραν για test drive την νέα Α250, την έβαλαν δίπλα στην 125i:
(με αγγλικούς υπότιτλους)
https://www.youtube.com/watch?v=5Bfi...eature=related
-
Η λυση ειναι μια 120ie87 το παιρνεις βασικο ή μια εκδοση πιο πανω χωρις αλλες σαλτσες!
-
Να ρωτήσω κατι?
Εχει και εκείνο το καλό σύστημα που τραβάει το τιμόνι δεξιά για την αποφυγή μετωπικής σε περίπτωση υπνηλίας του οδηγού????:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1:
-
Μτχ με 210 αλογακια στο 20αρικο θα ειναι τιμιο... αν ηθελα συγχρονο αυτοκινητο να βαριεμαι... θα ηταν η νο1 επιλογη μου...
-
αγγλικους υποτιτλους δεν βλεπω...
επισης κατι μου με χαλασε στην Α class ειναι η ολιγον "πολυμορφικη" οψη της
σε αντιθεση με την 1 οπου ασχημοπαπο μεν, χαμηλη και σφηνοειδης δε!
-
^ στην κάτω γραμμή στο "παράθυρο", ακριβώς κάτω από την εικόνα, γράφει "cc" -> πάτα εκεί και επέλεξε "english"
:)
-
..................:oops::oops: