Οταν μας λείψει το ψωμί , το ιντερνετ θα σκεφτόμαστε ! :crying:
Printable View
Εμνα δεν θα μου λειψει. Εχω κολλητο με εργοστασιο σφολιατας που παει σουζα...ενα τσουβαλι αλευρι, μου το υποσχεθηκε για οταν πτωχευσω ολοκληρωτικα.
Μαλιστα τωρα που σιγουρεψα το αλευρι, κοιταω να τον φερω βολτα για να καβατζωσω και καναν τενεκε τυρι, μαζι με λιγο σαλαμι.
Νομίζω ήρθε η ώρα να προμηθευτώ ένα Allroad και να πάρω τα βουνά όσο είναι καιρός.
Εγω φερνω καπλαμαδες για προσαναμα παντως αν θελετε.
Εχω αφρικανικο φορμαζερ 1.5mm παχος, που παιρνει πιο γρηγορα και απο χαρτι εφημεριδας.
Εχω κα οξυα στο ιδιο παχος, αλλα εκεινο λεω να το αφησουμε για οδοντογλυφιδες, μιας και ειναι πιο σκληρο, και επειδη δεν θα εχουμε οδοντοβουρτσες για να τα πλενουμε.
Για σενα θειο, εχω και οικολογικο νημα αν θελεις...:D
Εγω ξερω οτι στην ελλαδα μια ζωη αυτοι που τα χουνε κλαιγονται περισσοτερο απ αυτους που δεν τα χουνε...Γι αυτο σταματηστε την κλαουνα: οτι ειναι να ρθει,θα ρθει...στην τελικη εμεις βγαλαμε τα ματια μας, μαλλον μας αξιζει μη λεμε συνεχεια τα ιδια....:original::original:
επειδη ειμαι εσυ να προσεχεις τι λες γιατι γραφεις ανακριβειες...
ποια διαδικασια καταργηθηκε??? ακομα και σημερα γινεται ανακυκλωση... πιο παλια που δεν υπηρχε απλα πηγαινες τις πινακιδες στο υπουργειο για διαγραφη και εξαφανιζες το αυτοκινητο.
Τωρα για να παραδωσεις τις πινακιδες θελει χαρτι οτι το αυτοκινητο δεν βρισκεται σε δημοσιο δρομο, ή απο συνεργειο ή μια δηλωση σου που να αποδεικνυει οτι εχεις γκαραζ, απο εκει και περα οι πινακιδες αποθηκευονται για εναν χρονο, μετα καταστρεφονται!
Τελευταια φορα που κοιταξα για επανεκδοση πινακιδων ηταν 40-80ευρο, αν εχει αλλαξει κατι και το ξερει καποιος ας μας ενημερωσει...
Σασα ετοιμασου σε πουλησα με το αμαξι σου στον Στρατο, φευγεις για Θεσσαλονικη!
Μαλλον δεν ξερεις τι σου γινεται. Ακου τη διαδικασια:
1. Δεν υπαρχει οριστικη διαγραφη αυτοκινητου στο λεκανοπεδιο οπως γινοταν παλια στο υπουργειο δηλαδη δεν παραδιδεις πινακιδες και μετα κανεις το αμαξι ενυδρειο. Τωρα ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ να το δωσεις ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥ για ανακυκλωση και τα αλλα τα φροντιζει η εταιρια που θα το παρει.
2. Αν θελουμε να πουλησουμε το αυτοκινητο ως ανταλλακτικα πρεπει να γινει κανονικη μεταβιβαση δηλαδη θεωρητικα δεν μπορουμε να πουλησουμε για οποιοδηποτε λογο αμαξι χωρις πινακιδες. Τωρα αυτοι που τα πουλανε μπορω να σκεφτω εναν ευκολο παρανομο τροπο...:original: