Lambo....οτι πιο αλητικο σε τεσσερεις ροδες.....
Και τα εχουνε κατι τσουτσεκια που κλωτσανε τη μπαλα.....(η κακια μου δεν εχει ορια,το ξερω)
Printable View
Lambo....οτι πιο αλητικο σε τεσσερεις ροδες.....
Και τα εχουνε κατι τσουτσεκια που κλωτσανε τη μπαλα.....(η κακια μου δεν εχει ορια,το ξερω)
LOL έχεις δίκιο ρε φίλε δεν τα πρόσεξα τα εισαγωγικά....my bad!
Μηπως σου ειπε και ποτε θα παρει τα ποδια του να παιξει καμια μπαλα που τον πληρωνουμε και καθεται?Για τα μπουζουκια και τα αμαξια πρωτος μαγκας.Παράθεση:
Σήμερα ενώ πήγαινα να πλύνω την ταπεινή μου 320 στο πλυντήριο ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με αυτό το τέρας που ανήκει σε γνωστό ποδοσφαιριστή και λάτρη της αυτοκίνησης.
υπαρχουν 3 ΛΠ640 στην Ελλαδα,και τα 3 στην Αθηνα...Προ καιρου το ενα ειχε μια στενη επαφη με κατι κακες μπαριερες...Το ενα ειναι το υΓιουρκα,το αλλο γνωστου εμπορου Σ.... και το τριτο του πρωην της Σασας...Εχω κυνηγηθει με το 2ο στην συγγρου(ειναι γραμμενο καπου στο φορουμ) και με το 1ο στα οινοφυτα...Ο Γεωργιου σε μια εκπομπη του πρωινη (ξερουμε ολοι ποσο τρελλος με τα αμαξια ειναι)τον ρωτησε ενας ακροατης...ρε γιωργο γιατι ο Γιουρκας δεν μπορει να παρει τα ποδια του...και ο αλλος του απανταει...γιατι τιν πετυχε ενα ασημι 911 τουρμπο στα οινοφυτα και τον ξεκο... ειναι σκασμενος...το ειπε ακριβως ετσι...και στο καπακι (πρωι πρωι)με λιωσανε στα τηλεφωνα φιλοι...