Καλοριζικο και καλοταξιδο κ. Νικο. Πολυ ωραιο αυτοκινητο!
Printable View
Καλοριζικο και καλοταξιδο κ. Νικο. Πολυ ωραιο αυτοκινητο!
Καλορίζικο να είναι!
(δεν μπορώ να γράψω ψέμματα- αν και δεν μου αρέσει)
αλλά γούστα είναι αυτά!
Εύχομαι να το καταευχαριστηθείς!!!!!!!!!!
καλοριζικο Νικολα κ καλοταξιδο!
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ...καλους δρομους να χεις κ να το καταφχαριστηθεις!
το μονο μειον που βρισκω στην επιλογη σου ειναι οτι τα σκασες παλι στους κολοΓερμανους!(αλλος τα σκασε δλδ...αλλα ειμαι πλεον πολυ κατα των γερμανικων προιοντων ...ας ειναι κ BMW)
αλλα ειναι οι πρωτοι στο τομεα οι κεραταδες...τι να κανουμε?
αυτο πολυ θα ηθελα να δω τι αποτελεσμα εχει σε διαφορα θερμοκρασιας μεσα και εξω οταν το οχημα εχει μεινει για αρκετη ωρα σε ηλιο!!!
.....ενας φιλος με Χ5 που εχει κανει το ιδιο,αλλα δεν το εχω δει απο κοντα,μου ελεγε οτι :μπαινω μεσα και θα μπορουσες να το πεις ακομη και :shok: "δροσερο"σε διαφορά με τον εξω χωρο, ακομα και μετα απο αρκετη ωρα στον ηλιο!!!
:thnx:
καλοταξιδο Νικο
πολυ ομορφο και τίμιο αμαξι, ευχομαι να σου δωσει αντιστοιχες συγκινησεις με το Μ
Το αυτοκίνητο ακούγεται πιο φορτωμένο κι από την Παμελα Άντερσον. Σ' αυτή την κατηγορία δεν υπάρχει επαφή με BMW, είναι σα να συγκρίνουμε τον Hotbird με το διαστημόπλοιο των Κλινγκονς. Μονο με το GT5 θα μπορούσε να το παρομοιασει κάποιος, αλλά και πάλι το Allroad είναι ο daddy. Εύγε Νίκο, καλοταξιδο να 'ναι -που θα είναι- και να σε πάει παντού!
P.S. Έναν εξορκιστη στη Φοινικουντα γρήγορα, μόλις ξερασα πράσινο εμετο.
Ρε δεν παμε καλα!!!!...αμα αρχισε και ο Σεϊταν να ευχεται καλοταξιδα στα Αουδι???? ....θελουμε :
https://2.bp.blogspot.com/-AUofw4IWq...thimiatizi.jpg
!!!:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :thumbsup:
Περιμενες να φυγω απο την Αθηνα για να το πεις ε;
Η φωτο χανει αδελφακι.
Βρες επειγοντως κοτετσοσυρμα, βασιλικο και τσιμεντολιθο.
(εγω τα καλοριζικα τα ειπα πριν, αλλα και παλι, ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ρε τσομπανεν με το ΓΚουατρο σου)
Νίκο καλορίζικο και καλούς δρόμους και πάλι !!!
Να το χαρείς με υγεία.
Με απογοήτευσες και εσύ που πήρες Γουάουντι.
Η BMW βγάζει πολύ καλύτερα αυτοκίνητα thumb
Θα το διαπιστώσεις στην πορεία βέβαια :original:
Τώρα είναι καιρός να πάρεις το άλλο που λέγαμε παρέα :whistle: