...δεν ειμαι και StundMike....μαλλον o Maikοfasolakis ειμαι!!!:th_Laie_67-1: :hystericalbs1: :thumbsup:
:thumbsup:
:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :thumbsup:
Printable View
απο το mazda φορουμ:original::original::original:
καλα μαγκες ειμαι το πρωι σε ενα φαναρι και βλεπω μπροστα μου τη γλυκα, αριστερη βαρβατη η οποια ομως σου δινει μια μπαντια ολο μελι!
εκει που περιμενω το φαναρι και εχω ανεβασει και στροφες νασου ενα Μ5 απο πισω κολλημενος.
Ενταξει μωρε λεω κανας λεφτας θα ειναι και πηγαινει τσαρκα, ακουω ομως κατι ξερογκαζιες και αρχιζω να την ψιλιαζομαι τη δουλεια, τι να θελει λεω? να πατησουμε αφου δεν ηρθε απο διπλα, ειναι και η στροφη μπροστα..
Με τα πολλα αναβει πρασινο και φευγω μπαινω στη στροφη και διπλωνω γλυκα γλυκα , ισιωνω σαν διαβητης και κοιταω στο καθρεπτη.
Τι να δω το Μ5 μαλιοκουβαρα φευγει απο τη μια, το γυρναει φευγει απο την αλλη, το ξαναγυρναει και του ξαναφευγει.. οδηγαρα ο μαγκας τον διαβαζε τον δρομο, ε δεν περιμενα περισσοτερο πατησα το γκαζι και εξαφανιστηκα...
Με τοσο δυνατο κινητηρα να του φευγει με το παραμικρο που να τον παω παρακατω κοντρα? θα επινα τσαι.
απαντηση μελους rx7777777
:shok:φοβηθηκες δηλαδη?
:hystericalbs1::hystericalbs1:
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: Γεια σου Άρη....φαντάσου να κουμπώσεις και το μοτέρ από το ///Μ5 τι γλέντι θα γίνει....:whistle:
Πανο ερχεται απο μονη της για να ισιωσει στην επαναφορα,απο εκει κ περα εαν μπορεις κ μπορει (κ το αυτοκινητο σου κ θες να το συνεχισεις στο πλαι πρεπει να παιξεις + μιση στροφη στο τιμονι περιπου αναποδα κ γκαζακι(σχετικα ειναι ολα) και για να το ξανασιωσεις ισιωνεις τιμονι κ αφηνεις γκαζι,οδηγιες στο περιπου...