Για το σκαφος μιλαω...
Οπως και να εχει......
Printable View
παντως αυτο ειναι ωραια φαση να βλεπεις παλια καροτσια να τσακιζουν καινουργια. Μου αρεσει αυτο!!!!
Ο κυρκος 1.03.7 !!!
Και μου είπε ο Γιάννης Ζ4 dct , ότι το σάββατο που τον είδε στα δοκιμαστικά έπαθε πλάκα
Θα σου πω μονο οτι σε καποια στιγμη ο Λεωνιδας Κυρκος ετρεξε πανικοβλητος μεσα στην πιστα σε κατασταση αμοκ (δεν υπερβαλλω) εναντια στους κανονισμους και εκανε σινιαλο με τα χερια στον μικρο να κοψει γιατι ειχε κοντεψει στον προηγουμενο γυρο να τουμπαρει αφου το ειχε σηκωσει στις 2 ροδες αρκετα εντονα.Ο καθενας που εχει ασχοληθει με αγωνες οποιασδηποτε μορφης καταλαβαινει οτι ο μικρος αν πιεζε λιγο παραπανω στον επομενο γυρο ισως και να ξεπερναγε το οριο του και να ειχε κακη συνεχεια για αυτο και ο πολυπειρος Λεωνιδας ετρεξε σαν τρελος μεσα στην πιστα να του κουναει χερια και ποδια.
Βεβαια ο μικρος γελαγε με το κατορθωμα του μετα στα πιτς (λογικο για την ηλικια του) αλλα εγω κρατησα την αντιδραση του Λεωνιδα και δεν ξερω κατα ποσο ο μικρος αντιληφθηκε 100% μεχρι που εφθασε και συνεπως βγηκε και ο χρονος βεβαια.