στην PSS9 τα πισω αμορτισερ (μπουκαλα)στη βαση εχει ενα περιστροφικο γραναζι που ρυθμιζει την σκληροτητα απο 1-9 σκαλες.και να μην υπαρχουν τα ελατηρια η σκληροτητα ρυθμιζεται.αν δεν εχει αυτο δεν ειναι PSS9.
Printable View
στην PSS9 τα πισω αμορτισερ (μπουκαλα)στη βαση εχει ενα περιστροφικο γραναζι που ρυθμιζει την σκληροτητα απο 1-9 σκαλες.και να μην υπαρχουν τα ελατηρια η σκληροτητα ρυθμιζεται.αν δεν εχει αυτο δεν ειναι PSS9.
θα το κοιταξω αυτο που λες για τα πισω παντως μου ειπε οτι ειναι φτιαγμενα για αγωνηστικη χρηση κ μου ειπε κ το ειδα βασικα οτι δεν εχει γρηγορη επαναφορα κ οτι θα κοπαναει στο δρομο το σαββατο θα παω...
εαν δεν σου κανει κοπο βαλε μου μια φωτο να δω τα πισω πως ειναι.....
https://fastguys.com/e36-bilstein-ps...t-all-ex-m3-ti στο πισω αμορτισερ βλεπεις το περιστροφικο γραναζι στη βαση που ρυθμιζει την σκληροτητα
να σου πω τι θυμαμαι τα πισω δεν ειναι κιτρινα ειναι ασημι κ τα μπροστα τα ελατηρια δεν κανουν τοσο μεγαλο ανοιγμα επανω ειναι πιο στενα....αμα την βρω την φωτο θα την βαλω πιο μετα...ειναι στο car.gr
αυτα ειναι τι λετε???ειναι pss9??
ειναι διαφορετικα απο αυτα που εχω εγω.τα πισω απο οτι φαινεται δεν ρυθμιζονται.
μπιλισταιν pss9 δεν ειναι κ αυτα?????η κανω λαθος??
τα μπροστα ναι.για τα πισω απλα ξερω οτι ειναι ρυθμιζομενα
σημερα τα εβαλα τα μπροστα πολυ καλο πατημα δεν κοπαναει δεν γερνει ειναι ετσι οπως πρεπει να ειναι αλλα πηγα να το ζορισω λιγο σε στροφη να δω κ πηγε να μουριασει τι σημαινει αυτο???υπαρχει περιπτωση να φταινει τα λαστιχα μπροστα???η ειναι απο τα αμορτισερ?