Λιγο φιλοδοξη δεν ειναι η δυναμομετρηση?Μιλαω για μαμα παντα αν ειναι.
Αν δεν ειναι τι εχεις αλλαξει?Παντως 2 λιτρα σε 10,000χλμ μια χαρα ειναι εμενα στα 7000 καιει 0,5-1λιτρο ιδιο μοτερ ιδια λαδια οποτε thumb
Printable View
Λιγο φιλοδοξη δεν ειναι η δυναμομετρηση?Μιλαω για μαμα παντα αν ειναι.
Αν δεν ειναι τι εχεις αλλαξει?Παντως 2 λιτρα σε 10,000χλμ μια χαρα ειναι εμενα στα 7000 καιει 0,5-1λιτρο ιδιο μοτερ ιδια λαδια οποτε thumb
εγω παιδια στο δικο μου το ταπεινο 1,6 βαζω 5-40 της ELF k TOTAL μεχρι στιγμης οτι βαζω βγαζω! αρκετα καλο!
θα σου προτυνα να δοκιμασεις κ ενα αλλο λαδι που μπορει να μη σου γεμιζει το ματι αλλα σε πολλα αυτοκινητα που το εχω βαλει δεν εχει καψει σταγονα κ ειναι ελληνικο κ οικονομικο, cyclon 10-40 fx100 ημισυνθετικα 25ευρω η 5-40 racing συνθετικα 40ευρω. ειχα στοκαρει αλλα λαδια παλια γι αυτο δεν εχω προλαβει να τα δοκιμασω στο δικο μου
Φιλοδοξη η οχι αυτη ειναι, τα περισσοτερα γερμανικα εχουν ποιο πολλα αλογα απο αυτα που λεει το εργοστασιο.Το δε αμαξι ειναι καρα-μαμα....ουτε το αυτοκολητο απο τα τελη δεν ειναι απανω..Δες και το φιλοδοξο κοντερ.Συνημμένο Αρχείο 11567
Κανονικα δεν επρεπε να σταματαει στα 250 λογω speed limiter?
Tεσπα αφου ησουν απο τους τυχερους που επεσε στη φουρνια με τα παραπανω αλογα τοτε σωστο το δυναμομετρο
οχι σχεση δεν εχουν τι να πουμε απο ενα 3λιτρο βε 12 (βαση κανονισμου F1) οταν το ξεζουμιζουν σε 800 αλογα και.
με ενα παραγωγης αλλα,,,,,στο συστημα βαλβιδων τους δεν εχουν το μεταβλητο συστημα βαλβιδων Vanos γιατι δεν το χρειαζονται και τα ( χουνερια τους ) μοιαζουν αρκετα στον τροπο λειτουργειας του ///Μ S70B56 που επισης εχει αγωνιστικο χρονισμο στους εκκεντροφορους Μανισια.
μεχρι στιγμης εχω βαλει bmw 5-30,τα αλλαξα στις 5000χιλ και ολες τις υπολοιπες αλλαγες καστρολ 0-40 και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.σκεφτομαι,μ αζι με 2 ακομα φιλους, να δοκιμασω τα αραλ σουπερτρονικ LL-04(πληρως συνθετικα) 0-40 το 20λιτρο απο γερμανια.αν δεν αξιζουν να μη τα δοκιμασω
ανα 10.000 χλμ που κανω εγω τις αλλαγες δεν εχω καταναλωση πανω απο 1 λιτρο.
ταπεινο βεβαια 1.6 valvetronic αλλα ηδη εχει 180.000.
το πιο πιθανον είνια πως είναι στρωμενο το αμαξι και βεβαια ο παραγοντας τυχη.
Σε μοτερ m52 2,5αρι με λαδι castrol edge 5w-30 και μετα απο ταλιμπανεζικη χρηση (πατερας μου...) εκαψε 800ml σε περιπου 1000χλμ.
Ειμαι σιγουρος για την καταναλωση επειδη το πηρε το αμαξι για διακοπες και το τσεκαρα-συμπληρωσα πριν και τωρα που γυρισε.
Τι λετε?
Να το αφησω οπως ειναι μεχρι να βγαλει ποσα χλμ αντεξει η να ανοιξω μοτερ να αλλαξω φουσκες φλατζες και οτι χρειαστει?Αξιζει γενικα?
Γενικα τετοια καταναλωση τη δικαιολογει?
Να πω οτι με αλλον οδηγο η καταναλωση εφτανε περιπου 1,5-2 λιτρα σε καθε 8000χλμ παλι 5-30.Οπως διαβασα οι θεμοκρασιες παιζουν τον ρολο τους αλλα τοσο πολυ?
Μιχαλη,οτι χρηση και να εγινε και σε οποιαδηποτε θερμοκρασια ειναι πολυ μεγαλη η καταναλωση!!!....εχουμε και πολλους ειδικους που λειπουν σε διακοπες , οποτε περιμενε λιγο περισσοτερο να δεις πιο τεκμηριωμενη απαντηση.thumb
ΥΣ.εαν καποιος αφηνε το οχημα του χωρις να κοιταξει λαδια μεχρι την επομενη αλλαγη?.....το'καψε!!!...ευτυχω που εχει ηλεκτρονικη προειδοποιηση χαμηλης σταθμης,....αλλιως......