να αφησω μαμα ελατηριο επανω......η να το αλλαξω και αυτο με καποιο αφτερμαρκτ...τι λες?
Printable View
Για τι αυτοκίνητο μιλάμε ;
e30......
Ένα πολυ ωραίο ελατηριο για το Ε30 είναι το vogland. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο απο τα eibach που είχα πριν. Είναι πιο μαλακό και πιο προοδευτικό. Χαμηλώνει το αμάξωμα κατα 3-3.5 πόντους και δίνει πολύτιμο camber
ρε κοστι δεν ειμαι εκτος θεματος αλα ελεος εξυπνακηδες ειναι κακο πανω σε ενα θεμα να παιρνουμε διαφορες γνωμες ελεος με τους μακρει που εχουμε μπλεξει
Φίλε μου δεν σε αντιλαμβάνομαι ... Θές να μου το κάνεις πιο κατανοητό ;
λεω εσεις τι πρωτηνετε αναμεσα σε kw kai d2. δεν ξερω ποια ειναι η καλητερη απλα εχω ακουσει γνωμες οτι και οι 2 ειναι πολη καλες απο ανθρωπο που εχει σοβαρη εμπηρεια στο θεμα αναρτηση τουλαχιστον οι δουλιες του αυτο δειχνουν απλα εγω εξεπλαγην οταν μου ειπατε οτι δεν εχουν καμια σχεση και ροταω της διαφορες τους γιατι ειπαρχουν πολα γρυγορα αμαξια που φωρανε kw h d2 an ωντος εχουν τρομερη διαφορα απο την εμπειρια σασ γιατι δεν διοαλεγουν την καλητερη αυτο ροταω
ειχα Spax στο ε 30 μου και ηταν πολυ καλη αναρτηση.
Ηταν με χαμηλωμα 60/40 και ρυθμιζομενη στην σκληροτητα.
αν εχεις λεφτα βαλτη
Kαποτε ειχα βρει μια συγκριση με προβληματα των D2 για αυτο και δεν τις πηρα (θα γλυτωνα και λεφτα!).
Γρηγορα γρηγορα.. χανουν λαδια, οι 36 ρυθμισεις δεν ειναι 36 αλλα λιγοτερες γιατι μεταξυ τους οι μισες ειναι "ιδιες", κοπανανε περισσοτερο απο τις KW, προσφατα πηραν TUV ενω τοσα χρονια δεν ειχαν.
Δεν με επεισε κανεις, αυτες ειχα βαλει στο 316ti αυτες εβαλα και στο Ζ4.