Κάπου, κάπως, κάποτε είχαμε βρει ένα κιτάκι για επαναφορά χρώματος κουκούλας....
Θυμάται κανένας που το βρήκαμε???
Printable View
Κάπου, κάπως, κάποτε είχαμε βρει ένα κιτάκι για επαναφορά χρώματος κουκούλας....
Θυμάται κανένας που το βρήκαμε???
ξεβαψαμε μπιλακο?...ξεβαψαμε?:whistle::whist le::th_Laie_67-1:
Παιδιά προσοχή με τη νανοτεχνολογία γιατί δεν είναι όλα ρόδινα. Ναι κάνει δουλειά κλπ κλπ κλπ αλλά επιφυλάσσομαι για άλλα ζητήματα.
https://www.wisegeek.com/what-are-th...technology.htm
Παιδία καλησπέρα αγόρασα το εν λόγο σετάκι για να κάνω και εγώ μια περιποίηση την κουκούλα ξέρει κανείς την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω γιατι ακουω και διαβάζω διάφορα δηλαδή τι θέλω να πω πρωτα την σκουπίζω με ηλεκτρική σκούπα? μετα την πλένω με το σαμπουάν?? μετα απο πόση ώρα περνάω το άλλο υγρό που είναι για αδιαβροχοποίηση και όλα αυτα τα διαδικαστικά αν ξέρει κάποιος όλοι την διαδικασία θα με βοηθούσε πολύ γιατι σκέφτομαι το Σ/Κ να περιποιηθώ το αμάξι μου :thnx:
Το σετ περιποίησης της ΒΜW το χρησιμοποιώ ήδη τα τελευταία 3 χρόνια και η κουκούλα της Ζ3 είναι σαν καινούργια!
Ψεκάζω την κουκούλα με το σαμπουάν και τρίβω απαλά με ένα μαλακό σφουγγάρι μέχρι να αφρίσει καλά,ακολούθως ξεπλένω καλά και το αφήνω να στεγνώσει στον ήλιο!
Η κουκούλα έχει πολύ ζωντανό μαύρο χρώμα μετά το πλύσιμο.
Το εμποτιστικό υγρό το χρησιμοποιώ κάθε εξάμηνο!
Προσοχή με τις κουτσουλιές(καίνε το ύφασμα) -ΑΜΕΣΟ καθάρισμα με το spray της BMW και καθαρίζει εύκολα!
Προληπτικά όταν το παρκάρω έξω,πάντα βάζω ένα μικρό κάλυμα κουκούλας και έχω αποφύγει πολλές κουτσουλιές,επίσης προστατευεται η κουκούλα από τον ήλιο!
Το Ζ3 κυκλοφορεί από τον Αυγουστο 2003 και η κουκούλα του είναι απόλυτα αδιάβροχη με το χρώμα της ολοζώντανο!
Επίσης χρησιμοποιώ ανα εξάμηνο ένα προιόν για το πίσω πλαστικό τζάμι που το διατηρεί λαμπερό και διαφανές!
berilis ευχαριστώ για την άμεση και κατατοπιστική σου απάντηση. Ξέρεις αν το εμποτιστικό υγρό το περνάμε μετα το σαμπουάν και αφου η κουκούλα στεγνώσει ή πρέπει να είναι λιγο υγρή??
Εγώ το περνάω πριν στεγνώσει η κουκούλα από το πλύσιμο.Σύμφωνα με τις οδηγίες,πρόσεξε να μην τρέξει το υγρό πάνω στο χρώμα του αυτοκινήτου,γιατί αν στεγνώσει αφήνει θαμπάδες!
Άπλωνε το λίγο-λίγο με το σφουγγάρι, για να ποτιστεί καλά το ύφασμα της κουκούλας και το αφήνεις να στεγνώσει στον ήλιο!
το σετακι της bmw κανει πραγματικα θαυματα.εγω εχω μπεζ κουκουλα κ την εχει κρατησει 1,5 χρονο σε τελεια κατασταση.βεβαια περα απο μια γατα που εξυσε τα νυχια της πανω αφηνοντας το σημαδι της(σημειωνω οτι η γουνα της γατας κοσμει τα δερματα του σαλονιου της Ζετας μου πλεον),αντιμετωπιζω ξαφνικο ξυλωμα στα φιλετα της ζελατινας.προφανως ειναι ενας συνδιασμος ηλιου-αερα(απο ταχυτητα μαλλον) και κακης δουλειας.Θελω να αλλαξω ζελατινα ετσι κ αλλιως αλλα βλεπω οτι εχει σκισει την κουκουλα.παραθετω καποιες φοτος
κανενας καλος επαγγελματιας για αυτες τις δουλειες η αντιπροσωπεια για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και την τσεπη μου αδεια?
Αν ειμαι σε λαθος τοπικ συγγνωμη μπρος του μοντς.το ποσταρο δω μιας κ εχει να κανει με την περιποιηση κουκουλας