συμφωνω και επαυξανω, μεσα στην ατυχια σου μηπως θαταν καλα να σκεφτοσουνα και ενα πιο καινουριο μοντελο?
Printable View
Σημερα απο μια γρηγορη ματια στο συνεργειο ειπαν οτι δεν εχει παρει σασι..Δευτερα θα παει να πεταξουν οτι αχρηστο υπαρχει και να το δουν κανονικα..Μακαρι να ειχα λεφτα για ενα ε46...Καταρχας ο κινητηρας που εχω σε 46 δεν μπαινει προφανως οποτε δεν σκοπευω να δωσω(η οικογενεια τελοσπαντων) 5-6 χιλιαδες ευρω για ενα 1600 ε46.Σκεψεις ειναι βεβαια ολα αυτα..Απλα οικονομικα ειναι δυσκολατα πραγματα οποτε πανω απο 2000 ευρω ολα ειναι σχεδον αδυνατα...
Φιλαρακι εσυ να εσεις να εισαστε καλα και ολα τ αλλα γινονται !!!
Πραγματικα σε καταλαβαινω.
Ψαξε καλα και κοιτα τι πραγματικα ειναι αυτο που σε συμφερει να κανεις !!!.
Φίλε μου καταλαβαίνω πως νιώθεις, μην βιαστείς να αποφασίσεις!
Κοιτα μήπως πάρεις κανένα 3.16 εισαγωγής που να εχει έρθει Ελλάδα μετά το 2000.
Πέτα επάνω τα πράγματά σου και θα έχεις πάλι το αμάξι σου με λιγότερα τέλη.
Ότι σου μείνει το βγάζεις στο σφυρι....
Περαστικά και μην το βάζεις κάτω!!
Τομι μην αγχωνεσαι,να ευγνωμονεις το Θεο που δεν εγινε κατι αλλο πιο σοβαρο...
Τα σιδερα θα φτιαχτουν ξανα αργα η γρηγορα,κ που ξερεις,μπορει να καταφερεις να παρεις ενα αλλο αυτ/το!
Παντου αδερφε, κοιτα στο car.gr και στο xe.gr(χρυση ευκαιρία)! χαμός γίνεται!
Αν θέλεις τετράπορτο ειδα στο μαγαζί του μηχανικού μου ένα τελείως γδυμένο. μονο πλαισιο! Αν θέλεις ρωτάω.
Κανε υπομονη και θα βγάλεις άκρη! Δεν έχουν μείνει λίγοι χωρίς αμάξι για μερικούς μηνες λόγο ζημιάς....
Καπό δεν φορούσε οταν το είδα, αλλά είναι ατρακάριστο και αν κατάλαβα καλά μοντέλο του 97. θα τον πάρω την Δευτέρα να τον ρωτήσω. ότι θέλεις στείλε πμ. Το αμάξι πάντως είναι στα Χανιά, δεν ξέρω αυτό αν είναι πρόβλημα.....
Φανάζομαι οτι το δικό σου είναι τετράθυρο,σωστα?
Nαι 4θυρο ειναι..Σε πρωτη φαση θελω να κανω μια ερευνα αγορας να ξερω τι τιμες παιζουν κτλ..Χανια ναι ειναι προβλημα αλλα εχω φιλους κρητικους οποτε κανονιζεται..Εχω βαλει 2 φιλους να ψαχνουν και γενικα τρεχω απο μαντρα σε μαντρα..Αλλα εκατσε σκ τωρα και ολα ειναι κλειστα.Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου