Φίλε μου αφού αυτά θα μπορεί να πληρώνει, αναγκαστικά εάν δεν δεχτεί θα ψάξει για νέο σπίτι...
Printable View
αυτη ειναι κ η φυσικη εξελιξη των πραγματων...
ο ΝΟΜΟΣ της ΖΗΤΗΣΗΣ κ της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!
Νομικα δεν σε υποχρεωνει κανεις να κατεβασεις του ιδιοκτητη ή εαν εισαι ιδιοκτητης εσυ, το ενοικιο!
αν μπορεις σαν νοικαρης , μενεις στο υπαρχον σπιτι...
αν μπορεις σαν ιδιοκτητης , το νοικιαζεις στην επιθυμητη σου τιμη!thumb
οπως ειπε ο Κωστας (σαρκυ) παραπανω...διαφερει η καθε περιπτωση!thumb
Το όνομα του χρήστη εννοείς γιατί το όνομα του ιδιοκτήτη δεν αλλάζει.
Και αυτό το κάναμε, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις αν ο άλλος κλέβει (και εκείνη την εποχή που να το φανταστούμε. και ποιος θα το φανταζόταν στην τελική) και δεύτερον και τα ενοίκια να πληρώνει αν σου αφήσει το λογαριασμό απλήρωτο και φύγει για να το ξανανοικιάσεις και να αλλάξει πάλι όνομα το υπόλοιπο του λογαριασμού πρέπει να είναι μηδενικό.
Άρα τον πίνεις και πας παρακάτω. Δυστυχώς ΠΡΑΚΤΙΚΑ ο νόμος είναι καταφανώς (και αδίκως κατ εμέ) ΥΠΕΡ του δέοντος υπέρ του ενοικιαστή.
Εγω ζητησα απο μονος μου μειωση στο ενοικιο και μου εκανε μειωση 10%.Εκανε η ιδιοκτητρια ενα καινουριο συμφωνητικο(το οποιο το θεωρησε στην εφορια) στο οποιο ανεφερε οτι εχει γινει μειωση και ποσο εγινε τωρα το ενοικιο.Για 200 ευρω κτλ δεν ξερω τιποτα ουτε αναφερθηκε πουθενα,πρωτη φορα το ακουω
Πάντως ένα 10-15% μείωση τις εποχές αυτές, προσωπικά το θεωρώ γελοίο.
Απαιτείστε μείωση του ενοικίου σας, αντίστοιχο με το ποσοστό μείωσης του τζίρου σας. Μιλάω καθημερινά με πολύ κόσμο που έχουν επιχειρήσεις και οι περισσότεροι έχουν υποστεί μείωση τζίρου κοντά ή και άνω του 50% και σχεδόν όλοι έχουν κατεβάσει τα ενοίκιά τους σχεδόν στο μισό.
Είναι καιρός επιτέλους να προσγειωθούν λιγάκι οι τιμές που είχαν φτάσει σε επίπεδο Νέας Υόρκης / Καλιφόρνιας.
Ολα τελικα ειναι θεμα συζητησης εγω θα κανω μειωση 10% στις οικιες που νοικιαζω και οποιος θελει ας συνεχισει να μενει δεν μπορω παραπανω διοτι δεν μου μειωθηκε ουτε το δανειο ουτε τα υπολοιπα χαρατσια που πληρωνω
και εγω εκανα μειωση απο 530 στα 500. με ειδικο ορο να τα βρουμε στο "συμφωνητικο".....
το θεμα ειναι οτι το νοικι κατεφερνεις κ το κατεβαζεις...
την υπολοιπη καθημερινοτητα δεν βλεπω να κατεβαινει..
ουτε το σουπερ μαρκετ,
ουτε το φουρνο,
ουτε την ΔΕΗ ,
ουτε την ΕΥΔΑΠ,
ουτε την βενζινη,
ουτε καν τα Μεσα Μαζικης Μεταφορας!
μ αυτα?εχει να μας προτεινει καποιος καμμια λυση?