Με 600 αλογα στο δρομο ειναι σαφως πιο δυσκολο να στριψεις απο οτι με 100.
Θελω να πω οτι ειναι σαν να την εχεις 70 ποντους.
Θα γμησεις, αλλα δεν θα τη βαλεις ολη.
Αν δοκιμασεις να τη βαλεις ολη, μαλλον ζημια θα κανεις.
Καπως ετσι το σκεφτομαι.
Printable View
Με 600 αλογα στο δρομο ειναι σαφως πιο δυσκολο να στριψεις απο οτι με 100.
Θελω να πω οτι ειναι σαν να την εχεις 70 ποντους.
Θα γμησεις, αλλα δεν θα τη βαλεις ολη.
Αν δοκιμασεις να τη βαλεις ολη, μαλλον ζημια θα κανεις.
Καπως ετσι το σκεφτομαι.
οπλο το αμαξι!!και κατεβασμα 11αρες?!!!τρελο.Νομιζω οτι το εχω δει μια φορα στο ολυμπιακο χωριο αλλα δεν ειμαι και σιγουρος 100% μιας και τελευταια σκανε αρκετα εβο με800-900-1000 αλογα!
Τρελα το εργαλειο αλλα μπορει να μου πει καποιος τι ειναι εκεινο το ρημαδοκαλωδιο που κατεβαινει απο τον λεβιε και αν καταλαβα καλα τις ταχυτητες τις παει καρφωτες? :shok::shok: :shok::shok:
Ετσι που εχουν φτασει τα πραγματα θα πω καλο αλλα λιγο...
Τα χιλια αλογα τα χουν ξεφτιλυσει λιγουλακι και ποσο μαλλον στο εξωτερικο.
Αποδυκνειεται συνεχεια οτι η καροτσα του εβο αποτελει πλατφορμα για τρελα πραγματα.
Αφού δείχνει δημόσια τις πινακίδες,είναι τολμηρός!!
Αν είναι δικές του,που λογικά θα είναι..
Εεε ναι σίγουρα με την ίδια λογική αν είναι να την βάζουμε όλη δεν θα έπρεπε να υπήρχαν στους δρόμους αυτοκίνητα πάνω από 150ps! Απλά το αυτοκίνητο αυτό με καλά φρένα λάστιχα ανάρτηση και μετάδοση στρίβει πολύ καλύτερα και με600ps δεν εννοώ να την βάλεις όλη σε μια τυχαία αλλά και 70 πόντους άμα πας σε μια επαγγελματία στην Σέρρες δεν θα την βάλεις; Εε θα επιταχυνεις πολύ γρήγορα θα βγαίνεις σβελτα και στην ευθεία θα χεις κερδίσει κάποια δευτερα!
Εβο με 900 και 1000 αλογα υπαρχουν πολλά παντου σε όλο τον κόσμο.
Το αμαξι αυτό ειναι σημειο αναφοράς και πολλών συζητησεων σε ολα τα φορουμ με Εβο παγκοσμια και ειδικα στην Αμερική.
Οχι γιατι βγαζει 1000 αλογα αλλα ο τροπος που τα βγαζει.
Ο ιδιοκτητης και βελτειωτης Σπυρος Πανοπουλος της Exteme Tuners (εκει που φτιαχνει και τα αμαξια του ο stamatis m3 e30) καταφερε να κανει ενα αμαξι να βγαζει χιλια αλογα με μονο 1 bar πιεση και με συμπιεση 13:1.
Ακομη και αυτοι που εχουν γνωσεις τα νουμερα αυτα (την πιεση του τουρμπο και την συμπιεση του αυτοκινητου δηλαδη) τα ακουνε και παραμιλανε. Για να βγουν 1000 αλογα απο 1bar ειναι κατι το αδιανοητο.
Περιττο να πω οτι ειναι μπροστα απ το οποιοδηποτε μαμα μηχανακι ή και αρκετα βελτειωμενα απο πρωτες ρολλ.