αν συνεχίσετε έτσι, βάλτε το τουλάχιστον στα flamming μη φανόμαστε γιά gay forum :th_Laie_67-1:
Printable View
αν συνεχίσετε έτσι, βάλτε το τουλάχιστον στα flamming μη φανόμαστε γιά gay forum :th_Laie_67-1:
Το βουβάλι ο Πάγκαλος είπε ένα ωραίο ανέκδοτο προχτές.
«θα γυρίσουμε στο 2004», αναφερόταν προφανώς στους μισθούς του δημοσίου (μιας που αυτό είναι το μόνο που τον απασχολεί).
Χμμμμμ, εγώ το 2004 ως ιδ. υπάλληλος έβγαζα μια χαρά μισθό, η βενζίνη ήταν αρκετά κάτω από το 1 ευρώ και τα είδη ΠΡΩΤΗΣ ανάγκης στο σουπερμάρκετ τουλάχιστον 20% οικονομικότερα. ΘΕΛΩ να επιστρέψουμε στο 2004 !!!!!
Back to the future !!!!!! :hyper:
Μακάρι να πάμε όλοι στο 2004! Επιτέλους κάτι αισιόδοξο από τον μπένυ!
Θα πάρουμε και το euro ξανά και του χρόνου η παπαρίζου θα κερδίσει την eurovision!
Τρέμετε ευρωπαίοι.....! Χαχαχαχα
φρεσκα νεα ,εκλεισε τα εισητηρια η θεια και η ξαδελφη του Joseph...:whistle:
Είπε κι άλλα ωραία.
Είπε πως το χαράτσι στα ακίνητα είναι για να διατηρηθεί ο συντελεστής δόμησης στο οικόπεδό μας. Δηλαδή αν δεν το πληρώσω, θα το γκρεμίσουν? Μόνο 4 χρόνια το 'χω το ρημάδι. Ούτε απόσβεση δεν πρόλαβα να κάνω. Ή μήπως πρέπει να το πληρώνω μέχρις ότου δώσω όσα μου στοίχισε η ανέγερση? Θα το χτίζω και θα το ξαναχτίζω μέσω εισφορών, σαν ένα virtual γεφύρι της Άρτας? Άσχετος μπουχέσας.
Είπε επίσης πως όταν ο Τζέφρυ έλεγε πως λεφτά υπάρχουν, εννοούσε πως τα 'χουν οι πλούσιοι οι οποίοι πρέπει τώρα να συνεισφέρουν. Αυτός δηλαδή που αποταμίευε και δημιούργησε, θα βάλει πλάτη. Αυτός που τα 'τρωγε από 'δω κι από 'κει, θα βάλει τα τρία του. Κι αυτός που τα έκλεψε, το έβαλε στα πόδια και γελά.
Γενικά είπε πολλές μαλακίες.
α ρε μπίλι...πόσο λυπάμαι γι'αυτό που έγινε πίσω απ'την πλάτη σου δεν φαντάζεσαι...
μεγάλο τσουλί ο θείος. μάλιστα επειδή δεν πείγαινε άλλο και είχε κολλήσει πάνω
μου σαν την βδέλα, μου έλεγε ότι μπορείς να φανταστείς για να με τουμπάριε...
εδώ έφτασε σε σημείο να μου πεί...σε παρακαλώ μην με αφήνεις. είσαι ο θεός μου.
σε παρακαλώ μην μου το χαλάς τώρα που μπήκα και στην ρέγουλα με την logo.